Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS:

'Turizam nam se samo događa sa ili bez Ministarstva turizma'

turizam
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
13.08.2014.
u 17:35

- Umjesto da ministar gleda u nebo, čeka sunce i plaća kojekakve skupe studije o razvoju turizma Horwathu i partnerima, neka radi programe koji će pokrenuti turizam u turistički neiskorištenim dijelovima - navodi HSS

HSS se oglasio priopćenjem u kojem su kazali da ''alibi za loše srpanjske turističke rezultate Vlada još jednom traži u vremenskim (ne)prilikama, uporno u javnost plasirajući statističke podatke umjesto konkretnih mjera''. 

- Resorno ministarstvo ponovno se tako zabavlja statistikom umjesto strategijom. Usred smo turističke sezone, koja nam se ponovno događa. Nema programa razvoja turizma u kontinentalnoj Hrvatskoj koji bi mogao upotpuniti prihode od turizma kad na Jadranu nestane sunca. Umjesto da ministar gleda u nebo, čeka sunce i plaća kojekakve skupe studije o razvoju turizma Horwathu i partnerima, neka radi programe koji će pokrenuti turizam u turistički neiskorištenim dijelovima. Ili možda da to napravi Hrvatska turistička zajednica, ali onda nam zasebno ministarstvo stvarno ne treba. Kao ni mnoga druga - navodi HSS.

Smatraju kako je jedan od razloga stagnacije zemlje zasigurno i državna administracija. Dodaju da je u njoj ''previše interesa, ministara, skupih automobila i kartica''. 

- Hrvatski građani to više ne mogu i ne trebaju plaćati - navodi na kraju priopćenja HSS. 

>> Petir: Ako je Monsanto htio pomoći, trebao je donirati novac 

>> Turizam: Zaradimo po stanovniku 750 € više od Španjolaca i Grka

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar tajar
tajar
18:11 13.08.2014.

Još samo da uvedu i "ministarstvo istine" i onda smo u

DU
Deleted user
18:27 13.08.2014.

Tuševi na plaži, Wi-Fi na plaži, kante za smeće se prazne najmanje dva puta dnevno, hladovina uz plažu. Da toga ima u Cro. Bravo grad Krk.

Avatar tajar
tajar
18:11 13.08.2014.

...1984. godini!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije