Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaređenje mons. Bogdana

Ministar Kovač: Dobro surađujemo sa Svetom Stolicom

miro kovač, vlaho orepić
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
27.02.2016.
u 17:28

Sad se bavimo proračunom koji će biti reformski, a nakon toga idemo reformirati zemlju na dobrobiti hrvatskih građana, rekao je Kovač

Ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač ocijenio je u Splitu kako je svečanost zaređenja novog Vojnog ordinarija RH mons. Jure Bogdana u splitskoj konkatedrali Sv. Petra pokazatelj dobre suradnje Hrvatske i Svete Stolice.

"Čuli ste što je rekao novi vojni ordinarij i što je rekao nadbiskup Barišić. Vidjeli ste da je tu bio ministar obrane, ministar unutarnjih poslova te ministrica obrane iz susjedne BiH. Pokazali smo da jako dobro surađujemo sa Svetom Stolicom na dobrobiti hrvatskog naroda," rekao je ministar Kovač novinarima nakon završetka misnog slavlja na kojem je mons. Bogdan zaređen za novog Vojnog ordinarija.

Zamoljen za komentar odnosa između Domoljubne koalicije i Mosta, Kovač je rekao da Domoljubna koalcija i Most jako dobro surađuju.

"Sad se bavimo proračunom koji će biti reformski, a nakon toga idemo reformirati zemlju na dobrobiti hrvatskih građana," poručio je Kovač.

Na upit kako će nova Vlada regirati na poteškoće s izbjeglicama i migrantima, Kovač je ocijenio da ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić i hrvatska policija dobro rade i da će se to riješiti.

>> Zaređen novi vojni biskup: Bože sačuvaj da bi se dičio ičime osim križem

Komentara 29

IB
ivica.barac.62
20:25 27.02.2016.

Sta je ovo,CRVENI LUCIFERI ,SE KUPE KO MUHE NA GOVNO,izgleda DA IH treba opet podsjetiti DA Hrvati. vole svoju. vjeru, Dom iHRVATSKU

Avatar Bruno
Bruno
03:02 28.02.2016.

ivica.barac. Oni se kupe jedni na druge, jednom su muhe drugi put g..no, mjenjaju uloge.

Avatar Bruno
Bruno
02:50 28.02.2016.

ivica.barac.62... Bravo opisao si ih pravilno , cista istina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije