Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.09.2014. u 14:00

Ona, kao i ministar Jakovina, ali i urednik Stipe Alfier koji je vodenom armagedonu posvetio tek sedam minuta dnevnika, dobro zna da superjunaci ne stanuju u državnoj firmi.

"U mom mandatu ovo su šeste velike poplave. Vrijeme i klimu ne možemo kontrolirati, nismo superjunaci", govori ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina u mikrofon promrzloj RTL-­ovoj Josipi Krajinović. Nakon cjelodnevne gnjavaže u blatu, u javljanju uživo omaknuo joj se prvi smiješak toga dana: reporter, naime, najbolje zna kad ubode kakvu kvalitetnu budalaštinu.

Jer, da superjunaci postoje, u to se mogao uvjeriti svaki gledatelj koji je barem ovlaš preletio središnje dnevnike, to su reporteri već spomenutog RTL-­a i poslovično visokostandardizirane Nove TV. Josipina kolegica Mojmira Pastorčić javlja se iz potopljenih Vodica mokra kao miš, viče u mikrofon kako je ulica iz koje se javlja "do prije sekundu" bila potpuno suha, uživo svjedočeći bujici koja nosi sve pred sobom. I Andrija Jarak s konkurentske televizije javlja se iz mulja, kosa mu je mokra i toliko je ljut na nemar i nerad mjerodavnih da mu se događa ono dosad nezabilježeno: da dvaput zamuca. Njegova, pak, kolegica, Barbara Štrbac, veteranka slavonskih poplava, toliko suosjeća sa stradalnicima da zaboravlja izići iz kadra, tješi ljude, tapše ih po leđima i hrabri. Sve njih, kao i ministra, iznenadili su razmjeri katastrofe ali ne i zatekli nespremne – evo već šesti put za njegova mandata. Reporteri HTV­a neka su druga galaksija.

Novinarka koja se javlja iz Karlovca stigla je nabaviti i kišobran, djeluje odmorno i pribrano. Ona, kao i ministar Jakovina, ali i urednik Stipe Alfier koji je vodenom armagedonu posvetio tek sedam minuta dnevnika, dobro zna da superjunaci ne stanuju u državnoj firmi.

MINUS

Duboko u rujnu, Z1 televizija emitira reprizu Bujice iz svibnja, a Mreža TV reprizu Oluje Ozane Bašić iz lipnja. Nije li vrijeme da se i ove zvijezde vrate s godišnjeg?

PLUS

HTV­-ov prilog u Dnevniku o prvoj hrvatskoj gluhoslijepoj doktorici znanosti Sanji Tarczay najavljen je riječima da bi nam "svima trebala biti uzor". I jest tako.

>>Javljanje iz mrklog mraka nema baš nikakvog smisla. Pa nek je i sto puta uživo

>>Gdje se skrio Pupovac - pa o ćirilici se priča

Komentara 4

Avatar TAJSAM
TAJSAM
16:10 13.09.2014.

Nažalost , junaci bi trebali biti svi ministri jer su postavljeni na radna mjesta iz snova. Samo treba ljubavi za Hrvatsku a tog nema niti u "talonu". Pozdrav dobrim ljudima

Avatar bosanac1951
bosanac1951
17:41 13.09.2014.

Ministar Jakovina je u pravu: superjunaci ne stanuju u državnoj firmi... A tko ovoga posla na teren ??? Još više će zagorčati situaciju ljudima koji gledaju kako im propada sve što su do sada stekli....Pa on nezna koliko poljoprivrednog zemljišta ima u HR u rukama države !!!!!!!!!!!!

UZ
uzor10
21:55 13.09.2014.

Bože sačuvaj nas ovog lika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije