Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijao se

Ministar o slučaju s Plitvica: To je poseban lički hamburger

Hamburger
Foto: Facebook
1/2
24.06.2015.
u 13:08

Ministar je rekao da nitko nikoga ne prisiljava da jede taj hamburger.

Slučaj 'plitvičkog hamburgera' od 30 kuna serviranog dvije šnite kruha danas je komentirao i ministar turizma Darko Lorencin.

Ministar je rekao da 'nitko nikoga ne prisiljava da jede taj hamburger'. - Da, istina je da postoji standard, ali evo to je poseban lički hamburger - izjavio je Lorencin sa smiješkom, prenosi 24sata.

Podsjetimo, društvenim mrežama proširila se fotografija hamburgera s Plitvica koji je napravljen od dvije šnite kruha umjesto peciva te listom salate i malo rajčice.

Zbog toga su reagirali i u Nacionalnom parku te je pokrenuta interna istraga kako bi se utvrdilo gdje je napravljen takav hamburger. Glasnogovornik Plitvičkih jezera rekao je da se u takvim situacijama gostu mora objasniti s čime se raspolaže i što mu se može poslužiti. Najavio je i da će odgovornog za 'plitvički hamburger' opomenuti i upozoriti.

>> 'Za 60 kuna dobio sam odmrznuti pomfrit i pola jedne pohane tikvice'

>> Zbog hamburgera na Plitvicama s dvije kriške kruha pokrenuta interna istraga

Komentara 15

JE
Jelenko18
13:16 24.06.2015.

e ponekad je bolje sutit, steta sa to neki ljudi neznaju

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
13:11 24.06.2015.

Jadan komentar još jadnijeg ministra.

DH
dalibor.hren
13:33 24.06.2015.

Ministre, tebi je smiješno jer vas zaštićene tove besplatno ma gdje se pojavili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije