Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar obrazovanja

Ministar Barišić o zahtjevu Đikića za njegovom smjenom: To pismo potpore još nisam pročitao

Pavo Barišić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.01.2017.
u 15:47

Toliko primam pisama potpore da nisam stigao još to pročitati. Ako je pisao premijeru, onda je vjerojatno dao i potporu za moj rad, komentirao je Barišić

Ministar obrazovanja Pavo Barišić komentirao je zahtjev znanstvenika Ivana Đikića koji je zatražio smjenu ministra nakon što je Odbor za etiku u znanosti i obrazovanju proglasio njegov rad plagiranim.

– To pismo potpore još nisam dobio. Toliko primam pisama potpore da nisam stigao još to pročitati. Ako je pisao premijeru, onda je vjerojatno dao i potporu za moj rad – rekao je Barišić, piše N1, no kada mu je rečeno da mu Đikić nije dao potporu već je tražio njegovu smjenu, ministar je dodao: 

– Toliko potpore primam od znanstvenika da ih ne stignem pročitati, nadam se da ih vi čitate.

>> Znanstvenik Đikić pisao premijeru Plenkoviću: Barišić ne može više biti ministar, mladi napuštaju Hrvatsku jer nemaju povjerenja u društvo 

Komentara 10

MA
Marko1337
16:31 12.01.2017.

druže đikiću javi se bitangi radmanu da nam zajedno prodajete maglu. teško ti pada što i ti nisi dobio dvore i parazitske povlastice

SE
sestrićna
16:03 12.01.2017.

odmah se tu našla srpska n1 tv da to prokomentariše..

NE
nedostatak
17:48 12.01.2017.

Ko je Djikic da on trazi od premijera nekakvu smjenu sta oni misle da smo mi nekakvo drustvo da cemo postupati po necijim zahtjevima pogotovo jugonostalgicara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije