Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijan Brkić:

Budite sigurni da će SDP doživjeti poraz na glasovanju u Saboru i da zahtjev za opoziv neće proći

Milijan Brkić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
26.05.2016.
u 17:59

Glavni tajnik HDZ-a naglasio je i da je Karamarko potpredsjednik Vlade i da ne vidi što bi se tragično moglo dogodili da se to promijeni

-Budite sigurni da će SDP doživjeti poraz na glasovanju u Hrvatskom saboru i da zahtjev za opoziv Tomislava Karamarka neće proći- kazao je Milijan Brkić na današnjoj press konferenciji. 

Glavni tajnik HDZ-a naglasio je i da je Karamarko potpredsjednik Vlade i da ne vidi što bi se tragično moglo dogodili da se to promijeni. Dodao je, između ostalog, i da nema mjesta širenju informacija o preslagivanju Vlade i izlasku Domoljubne koalicije jer se to neće dogoditi. 

-Vlada će izdržati cijeli mandat, nema priče o izlasku Domoljubne koalicije iz Vlade. Mi imamo dovoljno glasova u Hrvatskom saboru- kazao je Brkić i dodao da apelira vladajuće da se prestanu prepucavati preko medija i da počnu provoditi predviđene reforme.

Na pitanje je li istina da je Most Karamarku dao ultimatum da "džentlmenski odstupi" u roku od 48 sati, Brkić je kazao da to nije istina. 

-Čuo sam se nekoliko puta s članovima Mosta. Partneri ne razgovaraju na temelju ucjena i  HDZ neće nikome dozvoliti da tako razgovara. Svatko može promišljati kako želi, ali nikakvi ultimatumi ne dolaze u obzir nego otvoren razgovor- otkrio je Brkić.

- Razgovora je bilo puno, a razgovaralo se i o tome. No ono što je sad najbitnije je da Domoljubna koalicija i Most krenu rješavati probleme hrvatskih građana- kazao je Brkić koji se osvrnuo i na informacije da će neki zastupnici Mosta glasati protiv Karamarka. 

To je bogatstvo demokracije da svatko drugačije misli. Tako i u ovom slučaju. Budite sigurni da će SDP doživjeti poraz na glasovanju u Saboru i da taj zahtjev za opozivom neće proći. Ima još vremena, tri tjedna. Ja sam realni optimist, uvjeren sam da će SDP izgubiti, a HDZ s Mostom nastavlja svoj rad bez rušenja Vlade i izlaska iz nje - zaključio je za kraj Milijan Brkić.

>>Milijan Brkić otkrio kada će se HDZ očitovati o Karamarku

Komentara 211

NI
nistenormalni
17:50 26.05.2016.

Reci narodu da idemo na nove izbore i točka. Dosta ovog cirkusa!!!

DO
doktorica
18:07 26.05.2016.

-Vlada će izdržati cijeli mandat,....super,a da li će građani izdržati to vas ne zanima

DU
Deleted user
18:13 26.05.2016.

da brkiću , vama hercegovcima je bitno da je katolik i domoljub , kriminal , rasprodaja hrvatskih dobara i dvoličnost vam je svejedno . pa to se dešava u hrvatskoj , vi živite u bosni ,....jadni ste !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije