Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HDZ jest PRAVI ODABIR'

Milijan Brkić na Facebooku: Vrijedit će svake kapi znoja

Milijan Brkić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
23.06.2016.
u 22:54

"Procese koje je pokrenuo HDZ postavljaju nove standarde u stranačkoj demokraciji"

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić je na Facebooku napisao da samo "snažan, demokratski i jedinstven HDZ može Hrvatsku voditi naprijed". 

Podsjetimo, danas je Predsjedništvo i Nacionalni odbor HDZ-a odlučio da se izbori za predsjednika stranke održe 17. srpnja po načelu "jedan član, jedan glas". 

Status Milijana Brkića naslovljen "Vrijedit će svake kapi znoja" prenosimo u cijelosti: 

"Procese koje je pokrenuo HDZ postavljaju nove standarde u stranačkoj demokraciji. Pokrenuli smo demokratski proces kojeg je nemoguće zaustaviti. Spremno smo okrenuli novu stranicu jer znamo da se tako voli Hrvatska.

Ne želimo graditi rušenjem, već želimo graditi stvaranjem. Ne želimo povjerenje građana dobivati stvaranjem nepovjerenja u druge političke opcije. Želimo dobivati povjerenje našim radom, našim integritetom, kredibilitetom, autentičnošću i zajedništvom.
Samo snažan, demokratski i jedinstven HDZ može Hrvatsku voditi naprijed. HDZ je velika Stranka i pravi odabir ne zato što su druge Stranke loš odabir, već zato što HDZ jest PRAVI ODABIR.

To je ono što želimo pokazati i dokazati, a konačan rezultat vrijedit ce svake kapi prolivenog znoja. Lijenost i arogancija SDP-ove vlasti koštala je Hrvatsku novaca i dostojanstva. To se više neće ponoviti. Hrabro, odlučno, ponosno i staloženo krenimo zajedno do nove pobjede. Za ponosnu, jaku, dostojanstvenu i bolju Hrvatsku!!!", stoji u statusu Milijana Brkića.

>>Podrška baze za šefa HDZ-a Brkiću, Tolušiću i Butkoviću

Ključne riječi

Komentara 52

AP
ante_pustinjak
07:15 24.06.2016.

pa ovi drugovi s iblerova trga nisu spavali cijele noći! samo se utrkuju u pljuvanju i vrijeđanju! svaka vam čast, dobro vas je vođa preparirao. samo tako dalje da svi vide kakvi ste vi pioniri maleni! jel'te, kod vas sve pošteni i inteligentni, usto ljepotani i manekeni?! i vrhunski radnici?!

BI
binki
09:08 24.06.2016.

Gledam jučer Hasanbegovic kaže da je njegov odabir kandidat koji promjeni ime trga maršala Tita.dali će to donijeti mojoj majci veću mirovinu? DAli će to meni donejti bolji osobni dohodak? Da li će to mojem djetetu osigurati bolje uvijete za studiranje? Evo gospodo to je plan i program HDZa. Sramota sramota sramota....... Hvala vam na takvj budućnosti. Jel može jnije ??

LI
lipa75
08:01 24.06.2016.

Stvarno ne znam kako ga nije sram pričati o stranačkoj demokraciji, a prije mjesec dana su održali stranačke izbore po modelu najcrnjeg jednoumlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije