Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turneja Kvarnerom

Milanovića u Opatiji dočekao Jovanović, ali ne i Komadina

opatija
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/3
20.07.2014.
u 19:01

Premda se kalkuliralo da bi Komadina mogao doći na opatijski sastanak, to se ipak nije dogodil

Nakon subotnjeg susreta sa stranačkim članstvom Novog Vinodolskog i Crikvenice, predsjednik SDP-a Zoran Milanović tijekom jučerašnjeg dana održao je unutarstranačke sastanke zatvorene za javnost na Rabu, u Opatiji i Kastvu. Uz Milanovićeve mlade uzdanice, SDP-ovog saborskog zastupnika Sašu Đujića i predsjednika crikveničkog SDP-a Dina Manstra, u Opatiji je stranačkog šefa ponovno dočekao i smijenjeni ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, ali ne i potpredsjednik stranke i prvi čovjek županijskog SDP-a Zlatko Komadina. Premda se kalkuliralo da bi Komadina mogao doći na opatijski sastanak, to se ipak nije dogodilo.

Na dosada održanim stranačkim sastancima u Primorsko-goranskoj županiji zamjetan je slab odaziv članstva, no oni su tek uvertira u današnji, i kako se očekuje, vrući stranački sastanak u Rijeci, čime i završava Milanovićeva turneja Kvarnerom.

Naime, Milanović na "tvrdi riječki teren" stiže prvi puta nakon isključenja Slavka Linića iz stranke. Nakon pobune starih riječkih SDP-ovaca, koji su Milanoviću posljednjih mjeseci žestoko kontrirali, nastupio je tek prividni mir, današnji sastanak pokazat će jesu li odnosi na relaciji Rijeka- Zagreb i stvarno zaglađeni i kako će prvi čovjek stranke proći u bazi odanoj Liniću.

>> Milanović na unutarstrančkim sastancima u Novom Vinodolskom i Crikvenici

Komentara 18

Avatar tajar
tajar
19:39 20.07.2014.

Većeras Milanović završava u konobi Kukuriku odakle je, uz pomoć koalicijskih partnera, lansiran u visoku politiku. Koja nostalgična noć!

AM
alberta.mutti.5
20:14 20.07.2014.

Tko placa ove parijske ugodne i godisnjoodmorske setnje?

Avatar bosanac1951
bosanac1951
19:29 20.07.2014.

Ma vidi ti našega premijera i jovančeta u ležernom izdanju (kako to da nije stavio šta ono Police ili Rey ban naočale ??)....A što se tiče Komadine...Prije puta u Opatiju premijer je trebao znati koliko ga tamo vole....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije