Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.07.2014. u 14:00

Imam razumijevanja za njegove propuste, kojih nije bilo malo, ali mu ne mogu oprostiti štrebersko držanje cigarete.

Dok na televiziji gledam kako Zoran Milanović obilazi podružnice svoje partije u Primorsko-goranskoj županiji, koje su odavno utvrde Slavka Linića, stalno mi navire na oči premijerova fotka koju su ovih dana objavili vodeći mediji.

Na njoj premijer poluzatvorenih očiju nespretno drži cigaretu i povlači dim. Ne znam postoji li snimka na kojoj se može provjeriti uvlači li dim ili puši samo iz “fore”. Nisam sudjelovao u svojevrsnoj hajci na premijera u posljednjih nekoliko  mjeseci, ali sada moram reagirati.

Imam razumijevanja za njegove propuste, kojih nije bilo malo, ali mu ne mogu oprostiti štrebersko držanje cigarete. Uvijek mi je malo žao ljudi koji iz čista mira počnu pušiti u zrelim godinama. Ne znam je li Milanović počeo pušiti zbog nervoze ili mu je to predložio neki nemaštoviti PR-ovac, ali pouzdano znam da su rezultati ove medijske kampanje pomalo tragični.

Premijer s cigaretom podsjeća me na mamine sinove, a takvih ima u svakoj generaciji, koji su stajali po strani uredno počešljani i u besprijekorno čistim bijelim dokoljenicama dok su “normalna” djeca igrala nogomet.

Neke će možda podsjetiti na onog jedva punoljetnog provincijalca iz filma “Breza” koji s “pljugom” u ustima, koja bi trebala simbolizirati zrelost, dolazi do lugara i pita ga ispuštajući gust dim: “Bute mi došli za barjaktara.”

Da nisam politički korektan, još bih napisao da premijeru cigareta stoji kao kravi sedlo. Što mu je to trebalo? Pa barem je u današnje vrijeme cool biti nepušač, jesti zdravo i nabijati kondiciju vozeći bicikl po Sljemenu.     

PLUS

Dnevnik je na primjeren način izvijestio o smrti don Živka Kustića. Ovaj put se nije dogodilo da veliki novinar ode nezapaženo     

MINUS

HTV je u nedjelju samo ponovio subotnju vijest da je operiran ministar policije Ostojić. Očekivao sam barem osnovnu informaciju o bolesti     

Komentara 44

ME
Meter
14:16 21.07.2014.

Svojim postupcima nadahnjuje i novinare

TO
tolitol
14:20 21.07.2014.

A mene je baš briga kako drži cigaretu, taj čovjek je i onako loše standarde vođenja ove zemlje uspio do neslućenih dubina srozati u posljednje dvije godine. U Europskoj smo uniji, a zemlja i dalje bilježi gospodarski pad. I što je najgore, nitko od njega ništa ne očekuje. Ajde Markićka, kad će skupljanje potpisa za referendum o izbornom zakonu? Spasi nas kuhinja po kojima ovakvi završavaju na funkcijama.

DU
Deleted user
14:21 21.07.2014.

zbog takvih i njemu slicnih sposobnjakovica mi smo popusili zivot...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije