Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u sdp-u

Milanović: Nikad nisam bježao od sučeljavanja, još jednom pozivam Zlatka na TV debatu

Zoran Milanović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
22.03.2016.
u 15:47

U objavi na svojoj Facebook stranici Milanović je naglasio da su izbori u u najvećoj oporbenoj stranci od iznimnog su interesa javnosti i da je SDP jaka stranka koja treba biti primjer otvorenosti, transparentnosti i jasnoće u izražavanju stavova i razmjene mišljenja

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ususret unutarstranačkih izbora u najvećoj oporbenoj stranci javno je pozvao svog protukandidata Zlatka Komadinu na televizijsko sučeljavanje.

U objavi na svojoj Facebook stranici Milanović je naglasio da su izbori u u najvećoj oporbenoj stranci od iznimnog su interesa javnosti, a tv debate kandidata najviši su izraz demokratske političke kultureDodao je i da je SDP jaka stranka koja treba biti primjer otvorenosti, transparentnosti i jasnoće u izražavanju stavova i razmjene mišljenja. 

- Još jednom pozivam stranačkog kolegu Zlatka da se tv debata održi na jednoj od televizija i da se na ovaj način zajedno obratimo javnosti- stoji u objavi Zorana Milanovića.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti. 

Svakodnevno sam već osam godina kao predsjednik SDP Hrvatske suočen s pitanjima članova, ali i tv sučeljavanjima i pitanjima novinara. Od toga nikad nisam bježao. Mi smo ti koji u Hrvatskoj postavljamo najviše demokratske standarde na unutarstranačkim izborima i naši politički suparnici nas u tome još dugo vremena neće dostići. Izbori u najvećoj oporbenoj stranci od iznimnog su interesa javnosti, a tv debate kandidata najviši su izraz demokratske političke kulture. SDP je tu i zbog građana. Dužni smo se javnosti predstaviti kao kvalitetna alternativa našim političkim suparnicima kojima ćemo poslati poruku da, bez obzira na trenutne unutarstranačke rasprave, nema dezintegracije SDP-a. Jaka smo stranka koja zaista treba biti primjer otvorenosti, transparentnosti i jasnoće u izražavanju stavova i razmjene mišljenja. Još jednom pozivam stranačkog kolegu Zlatka da se tv debata održi na jednoj od televizija i da se na ovaj način zajedno obratimo javnosti.

 

Svakodnevno sam već osam godina kao predsjednik SDP Hrvatske suočen s pitanjima članova, ali i tv sučeljavanjima i...

Posted by Zoran Milanović on 22. ožujka 2016

>>Milanović i Komadina ipak u TV debati

>>Kad se igra pošteno ide se sporo, ali rezultati su sjajni. Pobijedit ćemo na izborima

Komentara 53

Avatar juricamesko
juricamesko
16:14 22.03.2016.

mozda ces se uskoro suociti s Cvitanom i Uslokom oko afere MIG

Avatar juricamesko
juricamesko
16:13 22.03.2016.

zasto se jednostavno ne prijavi za borbu u blatu ili bacanju kamena s ramena.i njemu i nama bili bi ljepse

DU
Deleted user
16:05 22.03.2016.

Nikakvo televizijsko sučeljavanje!!! To im je samo besplatna reklama koju nitko ne treba! Javnost ne zanimaju njihova prepucavanja!!! Ak ak hoce reklamu, nek si je sami plate!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije