Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mučan događaj'

Milanović o napadu na Vučića: Ne želim davati savjete niti popovati

Zoran Milanović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/11
12.07.2015.
u 13:24

- Nije kriv srpski narod za to što se tamo dogodilo nego razbojnici u njegovim redovima - kazao je Milanović.

- U svakom slučaju jedan mučan događaj. Ne želim davati savjete niti popovati je li trebalo doći ili ne, što je prethodilo obilježavanju 20 godina genocida. Kažem genocida iako ne želim nikoga provocirati.

Nije kriv srpski narod za to što se tamo dogodilo nego razbojnici u njegovim redovima koji nisu pitali srpski narod smiju li to napraviti ili ne. Ubijeno je oko 8000 ljudi i ako to nije početak genocida ne znam što je - rekao je premijer Vlade Hrvatske Zoran Milanović tijekom svoje današnje posjete Kopačkom ritu  komentirajući jučerašnje događaje iz Potočara.

Ne treba trivijalizirati

Dodao je kako je sve što je vidio izgledalo jako ružno i da se sigurno neće dobro odraziti na regiju ali i da poslije svega život u Srebrenici, gdje živi trećina prijeratnog stanovništva, neće stati i neće se promijeniti ništa. Podsjetimo, srpski premijer je napadnut i morao je biti evakuiran sa obilježavanja 20 godina genocida u Srebrenici.

Na novinarski upit kako je u isto vrijeme u Potočarima od okupljenih predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović nazvana "kraljicom Balkana" Milanović je rekao ne treba trivijalizirati i da se radi preozbiljnoj i mučnoj stvari.

>>Vučića u Srebrenici gađali bocama i kamenjem: 'Moja ruka Bošnjacima ostaje ispružena'

>>'Nije to napad samo na Vučića, nego i na cijelu Srbiju'

Komentara 115

BU
Bulaba
13:36 12.07.2015.

Ovo je slikano u nekom zatvoru? Meni tako izgleda. Nisam čuo da je došlo do hapšenja udbaša.

GR
grabice
13:37 12.07.2015.

Nije kriv srpski narod točno.Ali je kriva bila njihova velikosrpska politika koje se ne odriču niti danas.Iz te politike i tog načina razmišljanja je nastalo sve zlo koje nas je zadesilo 90 tih i ne samo 90 tih.I sto je najgore oni se još uvijek nisu odrekli te i takve politike.Ne samo da se nisu odrekli već im je predsjednik četnički vojvoda kao i premijer a dačić bio desna ruka miloševiću.oni ništa ne mijenjau.Uvijek isti cilj.kavlovac vilovitica kavlobag.Mijenjaju samo nijanse

DD
Don-Dom
13:37 12.07.2015.

Ne štel se zamerit svojim biračima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije