Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druženje s građanima

Prilika za predizbornu promidžbu: Milanović i Plenković 'otvorili' Novogradiško ljeto

MIlanović u Novoj Gradišci
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
20.08.2016.
u 14:06

- Za nas su najbitniji gospodarski rast, nova radna mjesta, demografska obnova, jačanje institucija, društvena pravednost i solidarnost - rekao je Plenković.

Osim poznatih glazbenika, na otvorenju ovogodišnjeg Novogradiškog glazbenog ljeta okupio se i gotovo kompletan vrh hrvatske političke scene. Priliku za predizbornu promidžbu na ovoj tradicionalnoj, 21. po redu kulturno-glazbenoj manifestaciji iskoristio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović s kandidatima Narodne koalicije za 5. Izbornu jedinicu predvođenim nositeljem Zdravkom Ronkom te gradonačelnikom Nove Gradiške Vinkom Grgićem.

Tu su bili i čelnici HDZ-a na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem i nositeljem liste Zdravkom Marićem, a priliku da se druže s građanima iskoristili su i čelnici HDSSB-a te Hrvatske konzervativne stranke, Dragan Vulin i Ruža Tomašić.

U glazbenom dijelu programa nastupili su tamburaški sastavi Slavonske lole iz Đakova te Satir i Lengeri iz Davora. Prije dolaska u Novu Gradišku, Plenković je na predstavljanju izbornog programa i kandidata svoje stranke u malom slavonskom selu Siču istaknuo kako će HDZ-ove liste biti sastavljene od kvalitetnih i vjerodostojnih ljudi koji su se dokazali ne samo u svom političkom angažmanu, već i profesionalnim karijerama i svojim dosadašnjim postignućima.

- Za nas su najbitniji gospodarski rast, nova radna mjesta, demografska obnova, jačanje institucija, društvena pravednost i solidarnost - rekao je Plenković. 

>>Milanović u lovu na glasove za I. izbornu jedinicu: HDZ je super, ali SDP je eurosuper 98!

Komentara 1

LI
lika64
14:26 20.08.2016.

kako to da su samo fotografije od Milanovića objavljene a bilo je i drugih kandidata??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije