Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već prvi dan

Milan Kujundžić objavio: Imam potrebnih 10 tisuća potpisa za kandidaturu

Milan Kujundžić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
25.11.2014.
u 19:24

Kujundžić je danas kod štanda na zagrebačkom Kvaternikovom trgu kazao da jedino on može pobijediti Ivu Josipovića

Predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić objavio je svom službenom Facebook profilu da je već do 14 sati uspio skupiti potrebnih 10 tisuća potpisa za svoju predsjedničku kandidaturu. Prikupljanje potpisa za kandidature počelo je jutros.  

"Samo u Zagrebu u prva tri sata skupljeno je više od 3000 potpisa, a u stožer se javilo 1500 nestranačkih volontera. Početni cilj prikupljanja dvostrukog broja minimalnog potpisa, bez posebnog inzistiranja na nekom impresivnom broju i s minimalnim ulaganjima tako će sasvim sigurno biti višestruko nadmašen", izvijestili su iz Kujundžićeva stožera.

 

Kujundžić je danas kod štanda na zagrebačkom Kvaternikovu trgu kazao da jedino on može pobijediti Ivu Josipovića. – U ovome trenutku njega jedino ja mogu pobijediti, zato se on ne usudi  sučeljavati sa mnom. Dakle, on je poslao poruku da je već izgubio – kazao je Kujundžić, dok je za Kolindu Grabar Kitarović kazao da su i u vrhu HDZ-a već svjesni da "ona ne može pobijediti Josipovića".

>>Svi su na Fejsu i muči ih isto pitanje: Kako te silne lajkove pretvoriti u glasove?

>>Milan Kujundžić: U hrvatskom nogometu vlada diktatura

>>Kujundžić: Istina o mojoj 'šetnji' s Josipovićem u Koloni sjećanja

Komentara 40

SP
Spezispezi
20:10 25.11.2014.

Osim u Hrvatskoj Josipovic bi samo jos u Sjevernoj Koreji mogao biti predsjednik, jer se samo jos tamo velica i slavi komunizam, crvena zvezda u stite ubojice.

Avatar plimni_val
plimni_val
19:59 25.11.2014.

Čim vidim štand gospodina Kujundžića potpisat ću. Za njega ću glasovati na izborima.

DU
Deleted user
20:20 25.11.2014.

Kako se narodu u hrvatskoj vec okrece zeludac od svega mozda bi Dr. Kujundzic kao gastroenterolog bio dobra ideja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije