Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Objektivno istraživanje'

Kujundžić na chatu Barometra objavio rezultate ankete po kojoj je ispred Grabar Kitarović

Milan Kujundžić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
04.12.2014.
u 20:05

Milan Kujundžić kaže da je tu anketu radila "ugledna hrvatska agencija koja ne zna tko je naručitelj"

Nakon Predsjednika Republike Ive Josipovića i HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, Barometar je ugostio i trećeg po rejtingu kandidata za Pantovčak, Milana Kujundžića.

– Kampanja ide dobro. Iako bi izbori već trebali biti završeni. A ne kako su ovako stavljeni u božićno vrijeme – napisao je Kujundžić na pitanje kako je zadovoljan dosadašnjom kampanjom. Objasnio je da ljudi u božićno vrijeme gube interes za politiku te očekuje da bi izlaznost mogla biti "osjetno manja". 

– To je spin iz stožera Ive Josipovića, a ujedno i potvrda njegova straha – napisao je Kujundžić na pitanje o komentarima da svojim sudjelovanjem u izborima olakšava situaciju Kolindi Grabar Kitarović jer se izlaskom njegovih birača na izbore smanjuje šansa za Josipovićevu pobjedu u prvom krugu. Tvrdi kako Josipović zna da ga jedino on može pobijediti.

Anketa u kojoj je Kujundžić ispred Grabar Kitarović

Kujundžić smatra da su ankete koje objavljuju najveći mediji naručene, a objavio je rezultat ankete "kojoj se ne zna naručitelj i zato je objektivna". – Po toj anketi Ivo Josipović je na 32 posto, Milan Kujundžić na 27, a Grabar Kitarović na 21 posto. A 20 posto je neodlučnih – tvrdi Milan Kujundžić i dodaje da je tu anketu radila "ugledna hrvatska agencija koja ne zna tko je naručitelj".

"Pozvati premijera, predsjednika Sabora i predsjednike velikih stranaka te im reći da se prestanu igrati s hrvatskim narodom te da zajedno moramo postići konsenzus u strateškim pitanjima hrvatske nacije", napisao je Kujundžić na pitanje koji bi mu bio prvi potez kada bi bio izabran za predsjednika.

Ne bih se kandidirao da je Prgomet kandidat HDZ-a

Milan Kujundžić tvrdi da "Ivo Josipović obmanjuje hrvatsku javnost". "Četiri i pol godine nije ništa vidio ni znao, a sada bi kozmetičkim promjenama obmanjivao hrvatski narod. Licemjerno, zar ne?", piše Kujundžić i dodaje da je aktualni predsjednik "plagirao" njegov prijedlog jer Kujundžić već godinu dana govori o "drugoj Republici i o promjeni Ustava".

– Što neću voditi stranačke politike, nego državnu politiku, što ću biti slobodan, za razliku od njih dvoje koji to nisu i što ću račun polagati jedino hrvatskom narodu – odgovorio je Kujundžić na pitanje koja je njegova najvažnija karakteristika i prednost, kao političara i predsjedničkog kandidata. Kujundžić je kazao da se ne bi kandidirao da se HDZ odlučio u utrku za Pantovčak poslati Dragu Prgometa, jer bi "on pobijedio Josipovića". Napisao je da se boji krađa kojih je "dosad bilo" na izborima i da će "tražiti zaštitu iznutra i od međunarodnih institucija". Govoreći o svojoj izjavi da je Josipović "mali miš", Kujundžić je kazao da je tom alegorijom "hrvatskom narodu htio skrenuti pozornost da predsjednik Josipović izbjegava sučeljavanje". 

Chat su vodili korisnici Barometra, a sve čitatelje Večernjaka koji se žele uključiti i uživo pratiti buduće razgovore te sudjelovati u zanimljivim raspravama, pozivamo da se prijave na Barometar.hr.

>>Kujundžić bi ovlasti veće od Obaminih

Komentara 149

Avatar nightshadow
nightshadow
23:36 04.12.2014.

Ako je itko ovdje luzer onda je to ova HDZova forum mašinerija koja diže svoju dragu princezu u nebesa u kasne noćne sate , a objektivno žena je zalutala u ovu kampanju. Samo to zadojeni partijaši ne mogu shvatiti..

BR
brenamir
23:52 04.12.2014.

Kujundžiću, slobodno opleti i po Kolindi i po Josipoviću. Josipović ne zalužuje lijepu riječ, a ovi HDZ-ovci, koliko te blate, su ljigavi. Dok si bio u njihovom jatu, onda si bio dobar, čak su te i za predsjednika htjeli, a a sad ništa ne valjaš... Tipična HDZ paradigma. Za 3 godine, on najglasnijih Kolindinih obožavatelja, neće se nijedna lijepa riječ o njoj moći pročitati.

LJ
ljerko
23:48 04.12.2014.

S obzirom na to kakve protukandidate ime, ne bih se čudio da Kujundžić ima ovako velik postotak. Josipović je u rangu Mesića, a Kolinda izgubljena i preplašena, ne zna što smije, a što ne smije reći. Još jedna Kujundžićeva prednostst je ta što jedino on ima dostupan program široj javnosti. Josipović programa ni nema, a Kolinda ima samo sliku, bez sadržaja i tona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije