Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.08.2014. u 14:00

Davati mu da skuplja poene na ovakav način jednostavno je ­ nedopustivo

U danu kad nisu padali MIG-­ovi, saudijski šeik nije obilazio Hrvatsku ne nudeći ništa, a većina političara je na, procijenite sami, zasluženom odmoru, Dnevnik Nove TV svoje je udarne minute posvetio zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je pak, po enti put pokazao kako vlada. Tako da se, nezadovoljan viđenim u Sesvetskom Kraljevcu, ne baš biranim rječnikom obrušio na stanovitog projektanta kojeg su, uzgred budi rečeno, odabrali njegovi puleni. Kada se taj "idiot", kako ga je gradonačelnik nazvao, pred kamerama odlučio suočiti s njim, Bandić Veliki nije mu dozvoli da pisne, ali mu je održao predavanje o armiranom betonu, dao mu otkaz, pred već spomenutim kamerama, i naručio novog projektanta. U deset sekundi uspio je dakle, plaćeni posao proglasiti nevaljalim i naručiti novi. To što će to njegovo zadovoljstvo građani, po drugi put, platiti iz svog džepa, svemoćnog gradonačelnika ne zanima. Međutim, Bandić tako vlada već godinama i njemu se čude samo najnaivniji. Ali žalosno je da kolege s Nove TV takav, u najmanju ruku neciviliziran, gradonačelnikov istup nisu osudile, ili makar popratile ciničnim komentarom. Davati mu da skuplja poene na ovakav način jednostavno je ­ nedopustivo.

Međutim, mora se Bandiću priznati da neumorno skuplja poene dok svi potencijalni konkurenti namaču noge u moru. Jedan dan s građanima okapa vrtove, drugi armira odvode... Iskreno se nadam da neće poželjeti sudjelovati u operacijama jer sigurno bi i živote spašavao bolje od većine doktora.

PLUS

Na RTL-­ovoj Kockici domaći stručnjaci, kroz zanimljive vježbe, djecu uče pravilnom držanju, hodanju, trčanju...Vježbe su dinamične i zanimljive, i što je najvažnije, kratko traju. Za svaku pohvalu.

MINUS

Sramotno je da je predsjednik skupštine Hajduka Vinko Radovani iskoristio komemoraciju Vladimira Beare kako bi pričao o sudačkom potkradanju Hajduka. A sramotno je bilo i dati mu minutažu u informativnim emisijama. 

>> Đurica Drobac plaši gledatelje i dok su na godišnjem

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Klodi
Klodi
16:55 14.08.2014.

Gdje mogu nabaviti kriptonit da se već jednom riješimo.

MA
majusko
16:12 14.08.2014.

Ekipa. Iz bandicevog stozera koja po forumima napumpava atmosferu. Odite vrit. A svi znamo da Bandica nisu birali Zagrepcani, bar ja takvoga nisam upoznal.

DU
Deleted user
07:06 15.08.2014.

Šta znači to da ga nisu birali zagrebčani? Zagrebčan je svatko onaj tko u Zagrebu živi, radi i plaća porez. Da se zagreb svodi samo na one koji tu žive od stoljeća sednog i Grič bi im bio previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije