Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zasad neslužbeno'

Mijat Stanić na Facebooku: Propala koncesija, investitori povukli ponude

Mijat Stanić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
19.01.2015.
u 22:33

No ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić kaže da to nije točno i da se pregovori s potencijalnim koncesionarima nastavljaju sukladno planu

Predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata Mijat Stanić na svom Facebook-profilu objavio je večeras da je propala monetizacija autocesta.

- Narode, zasad neslužbeno, PROPALA KONCESIJA - investitori povukli ponude,...hehe- napisao je Stanić. Večernjem listu je pojasnio da je tu informaciju dobio iz financijskih krugova.

No ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić kaže da to nije točno i da se pregovori s potencijalnim koncesionarima nastavljaju sukladno planu.

- Naravno da ih muči mogući referendum, ali to će se brzo riješiti. U četvrtak potpisi idu na Vladu pa u Sabor pa na Ustavni sud - kazao nam je Hajdaš Dončić.

>> Stanić: Narode uspjeli smo! Prikupili smo 460.000 važećih potpisa

Komentara 51

MA
Markosi
22:32 19.01.2015.

Sad treba staviti vinjete na autoceste i sve ove uhljebe iz HAC-a poslati doma...

DU
Deleted user
22:31 19.01.2015.

Sad ćemo prodati Kupare i od toga živjeti 5 dana i 12 sati.

Avatar StudentZG
StudentZG
22:53 19.01.2015.

Sad kad je zaštitio hrvatske autoceste od stranaca, hoće li također podržati njihovo čišćenje od neproduktivnih uhljeba, viška zaposlenih, previsokih plaća, namještenih natječaja i nepotrebnih naplatnih postaja ili će se boriti da sve ostane kao i do sad, dok svi skupa ne propadnemo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije