Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mesić najavio povratak

Budući da postoje snage koje me žele ponovno u politici – imat će me

stjepan mesić
Foto: Goran Stanl/PIXSELL
1/5
21.04.2016.
u 23:57

Ja sam se čuvao ovih šest godina da se ne bavim aktualnom politikom, ali budući da me tjeraju u aktualnu politiku, angažirat ću se u njoj, kazao je Stjepan Mesić

Bivši predsjednik Stjepan Mesić večeras je u emisiji RTL Direkt kod Zorana Šprajca najavio svoj povratak u politiku

– Ja sam se čuvao ovih šest godina da se ne bavim aktualnom politikom, ali budući da me tjeraju u aktualnu politiku, to neće biti angažiranje za mjesto gradonačelnika Zagreba, nego pravo angažiranje. Ja ću u svakom slučaju sada ući u politiku. Bio sam gradonačelnik, i predsjednik vlade i parlamenta, i dva puta predsjednik države, zadnji predsjednik Jugoslavije, imam puno iskustva. Budući da postoje snage koje me žele ponovno u politici – imat će me – kazao je Mesić.

Bivši predsjednik prokomentirao je i Vladin prijedlog za ukidanje njegova ureda

– Mislim da se u ovom slučaju ne radi o ukidanju ureda jer nisu dobili informaciju o tome što ja radim. Svaki mjesec moj ured daje informaciju koju mora dati o utrošku financijskih sredstava. Da je netko htio – Vlada, Sabor, bilo tko – dobio bi informaciju što moj ured radi – otkrio je Mesić

Dodao je i da su njegovom intervencijom izgrađeni brodovi koji su naplaćeni stotinjak milijuna eura. – Novi brodovi se ugovaraju. Jedan ugovor, koji se ne tiče brodova, tiče se jednog vojnog projekta, a to je ugovor od 100 milijuna. Sad se vrše pregovori za najveću investiciju u Šibeniku – to je investicija od milijardu i 800 milijuna. Tu sam direktno angažiran i pokušao sam da mi gospodin Karamarko pomogne da se uđe u poslove. tj. da se izmijeni dio prostornog plana. To je tisuću hektara koji ničemu ne služe – rekao je Mesić koji očekuje podršku Vlade u započetim projektima. 

>>Odbor za Ustav nije podržao prijedlog Vlade o ukidanju ureda bivšeg predsjednika

>>Dobar posao bivšeg predsjednika: Mesić Ini spasio bušotine u Siriji

Komentara 120

Avatar delminium
delminium
00:14 22.04.2016.

remetinac

BU
budagigo
00:11 22.04.2016.

Evo svi se tresu od straha pred tobom izdajniče.normalno je da si se 6 g.držao po strani jer si se poput trutine navalio na državnu sisu i grbaču hrvatskoga naroda.sada nema pipa je zavrnuta.pa bi malo u politiku opet.ali prošlaa baba sa kolačima.proči češ kao YUsipović na zadnjim izborima a možda ti stisnu koju kaznenu kao i barba ivi kada se vratija.mislim da sigurno u nekoj dubokoj ladici koja čući i čeka pravi trenutak da izađe na svijetlo dana.inače za gradonačelnika zagreba nemoj niti pokušavati jer nemaš teorije.čak bi i ja koji bandiča ne mogu očima vidjeti utrpao svoj glas na bandičevu hrpu jer čak je i bandič bolji od veleizdajnika.

ST
stric5
00:11 22.04.2016.

...stari komunistički prdonja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije