Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJ SA SASTANKA

Merkel se htjela rukovati, ali Trump nije reagirao

Angela Merkel i Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
17.03.2017.
u 21:42

U pozadini se mogu čuti povici "Rukovanje, rukovanje", nakon čega Merkel navodno Trumpu kaže: "Mislim da žele rukovanje"

Danas je u Bijeloj kući održan prvi sastanak Donalda Trumpa i Angele Merkel otkako je Trump postao američki predsjednik.

Novinarima je prilikom susreta u oči upao jedan neobičan detalj. Naime, učinilo se da je Trump u jednom trenutku odbio rukovati se s njemačkom kancelarkom.

Na snimci susreta koju je objavio portal Business Insider u pozadini se mogu čuti povici "Rukovanje, rukovanje", nakon čega Merkel navodno Trumpu kaže: "Žele rukovanje". Međutim, Trump naizgled ignorira prijedlog. Vjerojatno je došlo do nesporazuma jer su se Trump i Merkel u drugom trenutku sastanka normalno rukovali.

 

>> Ministar obrane 'Bijesni pas' ne trpi Hrvaticu u Trumpovom timu: 'Ili ide Mira, ili ja'

>> Trump: Sjeverna Koreja ponaša se vrlo loše

Komentara 60

RI
risingsun
22:15 17.03.2017.

Svi svjetski mediji su prenijeli ovu neugodnu scenu. Za ne vjerovati. Tko je od njih dvoje pravi drzavnik i pravi lider nije tesko za pogoditi.

VO
vorda400
07:42 18.03.2017.

Ekipa iz Hr pljuje po Merkel a njezin tim je drzavu u rekordnom roku izvukao iz krize mjerama koje nitko ziv u Hr nebi imao muda provesti evo primjer todoric lik duzan milijsrde isto ko trump sto mulja sa porezom oduzima se imovina poreznici naplate svoje pljuje se po njoj jer je pustila izbjeglice pa i nas narod i dalje bjezi na rad u njemacku ako tako LOSA zasto svi imaju posla i dobe cijelu placu a ove sirijce vec filtriraju ono sto vrijedi ostavljaju u njem. tvornicama a ostatak salju u tursku a trum moze samo pricati bajke jer u njegovim firmama rade ilegalci na veliko ovo su bajke za malu djecu ko kad nadi politicar kazu bit cemo jaci od Švicarske ha ha ha ha ha

IM
Immanuell
09:35 18.03.2017.

Trump je ispao užasno neotesan u ovom susretu. Osnovna pristojnost nalaže ponašanje kako dolikuje gostu koji je ujedno i predsjednik strane zemlje. On se ovdje ponaša kao da je u gostionici za šankom pa mu netko dosađuje i ne želi ga ni pogledati, kamoli razgovarati s njim. Da Merkel nije europski uljuđena i pristojna, digla bi se, pozdravila sve prisutne, izjavila da ovakav odnos sugovornika nema smisla, poslala Trumpa u rodno mjesto pred medijima i izašla van. Ovako bezobrazno i namjerno ignorantsko ponašanje dugo nije viđeno na jednom tako važnom susretu. Možemo biti za Trumpa, odn. njegovu politiku i navijati, ali nekakav osnovni red se mora znati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije