Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ubij ga, ubij'

Matić o prijetnjama branitelja: Jesu li to čuli na misi?

Predrag Matić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
06.11.2014.
u 14:14

"Poruka za takve koji viču: Sjedni, jedan"

– Jesu li to čuli na misi? – komentirao je danas ministar branitelja Predrag Matić prijetnje branitelja koji prosvjeduju i traže njegovu smjenu, a koji su mu prijetili i vikali "Ubij ga, ubij", prenose 24 sata.

– Poruka za takve koji viču: Sjedni, jedan. Uzalud si išao 30 godina i mlatio se po oltarima, nisi ništa naučio – rekao je Matić. Dodao je da podržava prosvjede ako su u demokratskim okvirima iako bi osobno volio da ne prosvjeduju, a poručio je i da ga brine prijetnja jednog od branitelja koji je rekao da će započeti štrajk glađu.

– I ja sam žrtva ove priče, ali se ne žalim – rekao je Matić.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

>> 'Premijer odlazi na porod estradne zvijezde, a nije došao na sprovod braniteljice'

>> Matić: Ne pada mi na pamet da molim Gotovinu da posreduje

Komentara 68

CE
cenzura
14:32 06.11.2014.

Matiću - sjedi jedan!!!!

LI
Livi
14:26 06.11.2014.

Ovaj cim otvori usta rekne neku glupost. Kako ti ljudi ne biraju rijeci! Umjesto da snizava tenzije on dolijeva ulje na vatru. Zar se Maticu ne sjecamo tvojih rijeci kad si usporedivao kardinala Bozanica s Milosevicem. Pa covjece, kako te nije stid! Kad bi protiv mene bilo stotinu 100% invalida, ja bih podnio ostavku.

DR
draxy
14:29 06.11.2014.

Zašto drug koji je primao mirovinu na temelju PTSP-a a danas je zdrav spominje oltare i misu.Pa ne radi se ovdje o prosvjedu katolika nego o prosvjedu hrvatskih branitelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije