Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrazio sućut

Matavulj: U šoku sam, žao mi je što sam izgubio dobru prijateljicu

matavulj (1)
Ivica Galovic/PIXSELL
23.10.2013.
u 22:10

– U šoku sam i teško proživljavam ovu tragediju – rekao je glumac Stojan Matavulj koji je vozio automobil u kojem je bila Dolores Lambaša

Glumac Stojan Matavulj, koji je vozio automobil u kojemu je bila Dolores Lambaša, rekao je nakon nesreće da teško proživljava ovu tragediju.

– Duboko sam potresen i tužan i neizmjerno mi je žao što sam izgubio dobru prijateljicu i divnu kolegicu. U šoku sam i teško proživljavam ovu tragediju. Obitelji Lambaša moja obitelj i ja izražavamo najdublju sućut – izjavio je 52-godišnji Stojan Matavulj za 24sata.

>> Dolores Lambaša preminula nakon teške prometne nesreće

>> Tijek tragične nesreće u kojoj je život izgubila Dolores Lambaša

>> Po Matavulja došli HNS-ovci u službenom vozilu Varkoma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije