Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Marina Lovrić Merzel: Dokazat ću svoju nevinost, sve sam radila po zakonu

Marina Lovrić Merzel
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/7
02.06.2015.
u 12:05

- Žalit ćemo se - kazala je bivša županica i saborska zastupnica Marina Lovrić Merzel

Bivša županica Sisačko-moslavačke županije Marina Lovrić Merzel kazala je za televiziju N1 da ne može komentirati optužnicu protiv nje i još pet osoba jer ju još nije vidjela.

- No ono što mogu reći je da ćemo se žaliti i da ću sigurno dokazati svoju nevinost i da sam radila sve u skladu sa zakonom, kao i svi drugi na tom mjestu - kazala je bivša županica. Uz još pet osoba i jedno trgovačko društvo, Lovrić Merzel je optužena zbog "počinjenja kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, primanja i davanja mita, pranja novca, krivotvorenja službene ili poslovne isprave, poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti te pomaganja u zlouporabi položaja i ovlasti".

- Nakon tog pritiska i istrage i pet mjeseci zatvora i svega što se moglo vidjeti, a kao bilo je tajno, očekivala sam optužnicu da opravdaju svoje postupke. No, sada više ništa nije tajno i sve ćemo prepustiti vremenu - kazala je Lovrić Merzel s kojom su optuženi i Silvio Kobeščak, Željko Žužić, Dalibor Rožanković, Bernard Popec, Zvonko Rožić i trgovačko društvo Lav auto Popec.

- Stavit ćemo odgovor na optužnicu i tražiti da se predmet vrati na istragu. Određene stvari su krivo utvrđene, a tu se prije svega radi o vještačkom nalazu - kazao je za Dnevnik HRT-a Čedo Prodanović, odvjetnik Marine Lovrić Merzel.

>>USKOK podignuo optužnicu protiv Marine Lovrić Merzel i još 5 osoba

Komentara 21

DU
Deleted user
12:27 02.06.2015.

Ha, ha, ha, po kojem zakonu? Vlastitom ili onom SDP-a? Kukurikuuuuuuuu

Avatar zabadalo5
zabadalo5
12:19 02.06.2015.

Po kojem to zakonu Merzelice?! Sramite se!

Avatar mirica19
mirica19
12:29 02.06.2015.

Doista je zanimljiv taj zakon o kojem ova priča... ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije