Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB MINISTARA

Maras objavio prijedlog zakona bez Vrdoljakova znanja

Maras
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/2
07.11.2014.
u 15:41

Suradnja na izradi zakona postoji, no u mnogim dijelovima koje Maras iznosi, Vrdoljak se ne slaže

Sukob na relaciji ministara Marasa i Vrdoljaka zbog zakona o HGK opet se rashuktao. Ovaj put, ministar poduzetništva Gordan Maras objavio je na stranicama Ministarstva prijedlog zakona bez znanja ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka, čije je ministarstvo nadležno za rad HGK. 

Sredinom listopada ministar poduzetništva Gordan Maras najavio je da je nacrt zakona gotov i da ide u javnu raspravu, no tada ga je ministar Vrdoljak stopirao i jasno dao do znanja da taj zakon može izići samo iz njegova ministarstva. Suradnja na izradi zakona postoji, no u mnogim dijelovima koje Maras iznosi, Vrdoljak se ne slaže. Tako Maras predlaže ukidanje obveznog članstva za mikro i male poduzetnike, drukčiji način izbora Skupštine, tijelo koje će birati predsjednika Komore, a koji bi na to mjesto mogao biti izabran najviše u dva mandata.

>>Cijelu priču o sukobu ministara i iz čijeg će ministarstva izaći prijedlog pročitajte u subotnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

>> Vrdoljak o prepucavanju ministarstava: Maras to ne radi dobro

>> Maras o HGK: Ukidamo obvezno članstvo. Vrdoljak: To nije točno!

Komentara 24

ZG
zgblabla
16:39 07.11.2014.

Namjerio se junak na junaka -prvi traži naftu,a drugi silikone u jadranu

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
20:22 07.11.2014.

Maras koji jednog dana radnog staža u realnom sektoru nam priča o gospodarstvu... Sramota kakvog mi ministra imamo... Ostavite gospodarstvo struci i počnite pakirati kofere...

ZG
zgblabla
16:29 07.11.2014.

Spašavaj se,ko može! Maras je nakon 100 000 novih radnih mjesta i nakon 3 godine mandata preuzeo inicijativu najj...niji doseg njegovog ministarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije