Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Lovrinović:

'Nedopustivo je da se drugorazredni činovnik jedne strane banke miješa u naš monetarni sustav'

Ivan Lovrinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.01.2016.
u 09:32

Histerični napadi na mene znak su da su otvorene najvažnije teme, kaže Lovrinović

MOST-ov Ivan Lovrinović komentirao je kritike Erika Nielsena, glavnog ekonomiste Unicredit banke koji je u Kitzbühelu kritizirao najavljeno vođenje ekonomske politike u Hrvatskoj. 

Kazao je kako je Nielsen drugorazredni činovnik jedne strane banke. 

– Histerični napadi na mene znak su da su otvorene najvažnije teme.  Drugorazredni činovnik jedne strane banke u udarnim terminima HRT-a dobiva priliku da se izravno miješa u našu unutrašnju politiku i monetarni sustav. Neviđeno i nedopustivo! Cilj je da me se marginalizira i proglasi opasnim tipom koji želi svojim neznanjem destabilizirati za njih savršeni sustav koji im je čitavo vrijeme jamčio stabilne zarade i neodgovornost u poslovanju poput problema "švicarac". Sada će se pokazati tko će se svrstati na koju stranu i što možemo očekivati u bliskoj budućnosti – napisao je Lovrinović na Facebooku.

 

HISTERIČNI NAPADI NA MENE ZNAK SU DA SU OTVORENE NAJVAŽNIJE TEME Zahvaljujem udruzi Franak na podršci jer moramo biti...

Posted by Ivan Lovrinović on Monday, January 18, 2016

>> Poruka Oreškoviću: Ne slijedite primjer Mađarske i Poljske

Komentara 71

LI
liskovaca
09:39 19.01.2016.

Ljudi Božiji, vrlo je jednostavno, odite kod Viktora Orbana i sve prepišite od njega! Stvar riješena, izlazimo iz krize!

BA
balic
10:19 19.01.2016.

gospodin Lovrinovic nece biti ni drugorazredni cinovnik HNB/e.da je moga kako je naumio on bi i Vujcica smjenio ha h aha, svasta si umislja.Prosla vlada nije bila najbolja,ali ovo sto smo dobili nece biti ni uopla onoga sto su oni bili.Ne pise nam se dobro .Ovi ce rasprodat sto stignu, HAC u koncesiju kojoj su se protivili kad je SDP spominjao..Sjetimo se samo sto je karateomo na to sasuo, a sad ce uz blagoslov domoljuba sve napraviti cemu su se protivili.Licemjernost nema granice.

Avatar juricamesko
juricamesko
09:43 19.01.2016.

Lovrinoviću i ti previše soliraš.najprije ukoliko ćeš biti jedan od ministara uskladi svoje djelovanje sa mandatarom i novim premijerom.kad god te se sluša ti završavaš rečenicom."ili će biti po mom ili ću ja...vidjet ćete".ako nisi timski igrač ne možeš igrati u timu.ukoliko ćeš samo solirati i prijetiti iziđi iz Mosta.nisi samo ti jedini ekonomista u ovoj državi koji ima svoj stav.ima i drugi koji zagovaraju drugačiji pristup ali ne ucjenjuju.ne tvrdim da nisi u pravu ali ne može cijela vlada biti talac tvojih ultimativnih stavova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije