Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fizički obračun

Ljutiti muškarac napao gradonačelnika Vrgorca i okrznuo ga šakom po glavi

Ante Pranić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
12.11.2016.
u 10:32

Muškarac je došao zbog duga za komunalnu naknadu od 2009. godine do danas i za koji je dobio ovrhu.

U petak, pred kraj radnog vremena oko 14.30 sati u službenim prostorijama gradske uprave Grada Vrgorca muškarac je fizički napao vrgoračkog gradonačelnika Antu Pranića, javlja 24 sata.

"Muška je osoba galamila, psovala i prijetila, pa sam otišao do ureda iz kojeg je dopirala vika jer mi je bilo čudno što se događa. Ušavši u ured zatekao sam muškarca koji je vrijeđala povišenim tonom službenike. Obratio sam mu se uz riječi kako ne može na takav način i takvim tonom napadati i vrijeđati gradske službenike u službenim prostorijama", rekao e Pranić.

Muškarac je došao zbog duga za komunalnu naknadu od 2009. godine do danas i za koji je dobio ovrhu.

"Ma nije on sam s obzirom da su gradu fizičke i pravne osobe dužne oko 3 milijuna kuna duga za komunalnu naknadu. Mi smo svim dužnicima poslali ovrhe s mogućnošću žalbe i otpisom dijela duga. Ovaj gospodin je dugovao Gradu 1.250,55 kuna od 2009. točnije mjesečno je trebao plaćati 18 kuna i imao je pravo na žalbu, ali poanta njegovog dolaska nije dug", nastavlja Pranić.

"Kada je vidio da sam došao, krenuo je fizički prema meni govoreći "nisi mi maloga zaposlio", te me šakom okrznuo po glavi jer sam se uspio izmaknuti".

Gradonačelnik nije pozvao policiju.

>>Ante Pranić predlaže da se budući gradonačelnik Vrgorca obveže raditi za minimalac

Komentara 38

Avatar tituš
tituš
10:55 12.11.2016.

ja takve ne bih dirnuo da se ne ošugam! Batina je iz raja izašla ..

MK
mkeca
11:37 12.11.2016.

Je li to onaj "veliki" gradonačelnik koji je zabranio prikazivanje filma "Huda jama" i koji je na FB stavlja pročetničke slike?!

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
11:18 12.11.2016.

Ovom navijacu crvene z. ne vjerujem da kaze da je danas subota....nego obzirom na pompu kojom je dosao na mjesto gradonacelnika ocekivao sam da ce Vrgorac do sada biti raj na zemlji medjutim nista od toga, zivio populizam u hrvatica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije