Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija jovanovića

'Linić je u jednom promašenom istupu nanio nepopravljivu štetu SDP-u, Vladi i samom sebi'

Željko Jovanović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
29.05.2014.
u 17:37

Linićevu je pressicu nazvao političkim promašajem godine, ustvrdio je da ni premijer, ni ministri ni saborski zastupnici ne zloupotrebljavaju tajne službe i da nisu savršeni, ali su najbolje što se nudi na političkom tržištu

– Osjećaj koji danas imam jest osjećaj beskrajne tuge. Mislim da je kolega Slavko Linić u jednom neodgovornom i potpuno politički promašenom istupu za člana SDP-a nanio nepopravljivu štetu SDP-u, Vladi RH i samom sebi – kazao je poslijepodne nakon Linićeve tiskovne konferencije Željko Jovanović.

Linićevu je pressicu nazvao političkim promašajem godine, ustvrdio je da ni premijer, ni ministri ni saborski zastupnici ne zloupotrebljavaju tajne službe i da nisu savršeni, ali su najbolje što se nudi na političkom tržištu.

– Sve optužbe koje smo čuli bez ijednog su elementa i materijalnog dokaza. Ako je istina da je Linić izjavio da će sve što će u sljedećem razdoblju činiti jest da blati i diskreditira predsjednika SDP-a i Vladu, onda je danas to i dokazao iako sam duboko uvjeren da Slavko želi snažan SDP – kazao je Jovanović. Linićev potez ocijenio je politički nepromišljenim i štetnim za SDP, a Linićev "monolog" za Jovanovića je bio "pun konstrukcija, bez temelja, sa samo jednim ciljem – destrukcijom temelja SDP-a i hrvatske Vlade. Sve to je, nastavio je ,voda na mlin svima onima koji zazivaju rekonstrukciju Vlade i prijevremene izbore i štetno je za građane.

– U trenutku u kojem se Hrvatska nalazi ne treba nikakva dekonstrukcija i rekonstrukcija Vlade ni prijevremeni izbori nego samo rad, rad i rad. To je moja poruka danas iz Gradske organizacije SDP-a Rijeke svim esdepeovcima u Hrvatskoj. 

– Ljudi složimo se, razgovarajmo, o svim temama koje su važne i radimo, a pressice koristimo da bi predstavili projekte. Prestanimo se međusobno blatiti i optuživati, prepustimo to HDZ-u – kazao je Jovanović dodajući da bi najveća tragedija za sve, za Linića, za riječki, primorsko-goranski i hrvatski SDP bio povratak na vlast zločinačke organizacije.

>>Milanović: Linić se drži obećanja da će nas blatiti

Komentara 56

XA
xaron
17:47 29.05.2014.

Najveću štetu državi nanio je Željko Jovanovic , a evo sada optužuje druge koji su pošteno radili svoj posao.

OL
oluuja
17:53 29.05.2014.

Ti i tvoja partija nanose štetu, uništavaju narod 70 godina, svemu dođe kraj pa i lopovskoj zločinačkoj partiji.

MA
matokan
17:54 29.05.2014.

Mocvara!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije