Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korist na tuđoj nevolji

Lažni humanitarci traže novac za stradale u poplavama

Lažni humanitarci
19.05.2014.
u 11:37

Građani su upozoreni da ne daju novac prevarantima koji zlorabe izvanredno stanje kako bi se okoristili i ne nasjedaju lakovjerno na njihove priče

Iz PU brodsko-posavske javili su kako u stanove i obiteljske kuće na slavonskobrodskom području dolaze lažni humanitarci koji traže novac za stradale u poplavama.

Građani su upozoreni da ne daju novac prevarantima koji zlorabe izvanredno stanje kako bi se okoristili i ne nasjedaju lakovjerno na njihove priče, s obzirom na to da mogu biti prevareni, odnosno postati žrtvom kaznenog djela.

Ako građani žele pomoći stradalima u poplavama, mogu se obratiti u Crveni križ, na broj telefona 035/444-554, a osoba za kontakt je Milena Grgić.

>>FB humanitarci Zagreb skupljaju namirnice za potrebite

>>Evo gdje i kako žrtvama poplava možete osigurati smještaj, hranu i ostalu pomoć

Komentara 6

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
12:37 19.05.2014.

Super članak, a fotografije policije. Da se zaključiti da su policajci odgovorni.

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:02 19.05.2014.

Preporučio bih da novac ne dajete u ruke! Sumnjivo je uplaćivati i na račune koje objavljuju na televiziji. Novac koji uplatite na račun za pomoć stradalim hrvatima u Slavoniji ova vlast može preusmjeravati prema Srbiji. Kad već odvajate od svojih usta za pomoć unesrećenima u Slavoniji onda budite sigurni da to ide onamo kamo želite, a ne da Milanka Opačić, Grčić, Lalovac ili netko deseti iz njihove kolone ima nadležnosti nad vašim dobročinstvom. Za informaciju, stranka Milorada Pupovca (SDSS) prikuplja pomoć za Srbiju, ne za potopljena područja u Slavoniji, već za susjednu državu, za Srbiju. Odnesite osobno ili dajte onome tko prikuplja, a u koga imate povjerenja.

PI
pivodavac
16:03 19.05.2014.

SRAMOTA samo da ih ulove pa da vidiš kako bi radili humanitarno 5 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije