Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATNIK

Kujundžić: Vraćam se u HDZ; Kosor: Mene nitko nije zvao

Milan Kujundžić
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/4
01.08.2016.
u 14:27

"Nakon prvog razgovora s novim predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem, shvatio sam da je on čovjek dijaloga i okupljanja", rekao je Kujundžić.

Predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić potvrdio je u ponedjeljak kako se vraća u svoju bivšu stranku HDZ iz koje je izišao u vrijeme kada je na njezinu čelu bio Tomislav Karamarko, a nekadašnja predsjednica te stranke Jadranka Kosor, koju su mediji zajedno s Kujundžićem i Dragom Prgometom navodili kao one koji će od aktualnog predsjednika stranke Andreja Plenkovića dobiti ''pozivnicu'' za povratak u stranku, potvrdila je kako nju nitko iz HDZ-a nije zvao.

"Visoki časni sud HDZ-a donio je danas takvu odluku temeljem moga zahtjeva od prije nekoliko dana da se vratim u tu stranku", rekao je Kujundžić.

Mediji navode kako je Visoki sud časti jednoglasno donio odluku da se Kujundžić te bivši zamjenik predsjednika HDZ-a i aktualni predsjednik stranke HRID Drago Prgomet vrate u svoju nekadašnju stranku.

"Nakon prvog razgovora s novim predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem, shvatio sam da je on čovjek dijaloga i okupljanja", rekao je Kujundžić.

Tvrdi i da je o izbornim listama s Plenkovićem razgovarao tek načelno.

"Zemlja koja tone kao Hrvatska traži rješenja. Rješenja leže u novim ljudima u vrhu stranke, ljudima dijaloga i okupljanja", rekao je. Cilj mu je, kaže, da u stranku dođu dokazani i nekompromitirani ljudi, a u konačnici i pobjeda na predstojećim izborima.

Drago Prgomet danas nije bio dostupan za komentar.

Iako su mediji ovih dana navodili, pozivajući se na izvore bliske Plenkoviću, kako bi se o povratku u stranku trebalo razgovarati i s nekadašnjom predsjednicom HDZ-a Jadrankom Kosor, ona kaže da nitko u vezi s time s njome nije stupio u kontakt.

"Za razliku od gospodina Prgometa i Kujundžića, sa mnom nitko iz HDZ-a nije razgovarao o mom povratku u tu stranku", rekla je Kosor, dodajući kako nema daljnjih komentara. 

Komentara 48

JO
josove
14:51 01.08.2016.

Kosor, imaš Josipovića, pokazala si svoje pravo lica nakon izlaska iz HDZ-a.

FA
Fake
14:44 01.08.2016.

Tebe nitko ni ne treba pa te ni ne zove.

DU
Deleted user
14:52 01.08.2016.

odlična vijest za Kujundžića, veliki čovjek veliki doktor i veliki Hrvat u punom smislu riječi - kako je Jaca ne propušta progurat posvuda, ma tko će nju zvati pa nije ovo Kumrovec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije