Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na pad rejtinga

Kovačić (Most): Više nas zanima tablica proračuna i stanje u resorima nego pad popularnosti

Ivan Kovačić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
05.02.2016.
u 16:43

Treba očito pričekati i druga istraživanja. Međutim, više nas zanima tablica proračuna, stanje u resorima koje smo preuzeli nego aktualna istraživanja simpatičnosti.

Nakon što je Crodemoskop jutros objavio istraživanje javnog mnijenja o popularnosti političkih stranaka u veljači, a prema kojem je Most najviše izgubio na popularnosti te je u odnosu na siječanj izgubio 2,1% popularnosti među biračima te ih trenutačno podupire 9,1% birača, reagirao je mostovac Ivan Kovačić.

– Prije nekoliko dana istraživanja su pokazala da smo na 14,5%, a sada zadnja pokazuju da smo na 9%. Treba očito pričekati i druga istraživanja. Međutim, više nas zanima tablica proračuna, stanje u resorima koje smo preuzeli nego aktualna istraživanja simpatičnosti. Vlada je formirana tek 2 tjedna. MOST i dalje zagovara sve što smo zagovarali prije 8. studenoga. To je jedino bitno – rekao je Kovačić.

>> Most tone kao kamen! Pao za čak 6,3 posto!

Komentara 18

Avatar Cinco
Cinco
17:16 05.02.2016.

Podrška MOST-u i novoj vladi. Ovi parafiskalni antifašisti nek huče, buče, sikću...

Avatar antonija17
antonija17
17:23 05.02.2016.

Normalno da ih netreba imteresirat popularnost, jer ce to doc na kraju mandata. Prijoritet je pokretanje crknutog motora da proradi, a svakom pametnom vozacu je to dovoljno. Svako moze politizirat kako zeli, jer bi svi vodu na svoj mlin. Kao neutralni clan dajem podrsku ovoj vladi ako oni popuse tad nece nikad bit dobro ma tko dosao. Mozda je problem vecine HDZa ali nisu ni oni toliko losi jer za mene su isti HDZ ili SDP zato za gradane se nece tako nista promijenit. Trebao bi mozda most ojacat ili da ma se netko drugi pridruzi jer sve ove manje stranke velike progutaju i sve se vraca na pocetak. Hrvatska trba promijene a ne tenis izmedu SDP-a i HDZ-a i svakom bedaku je vec toga dosta.

Avatar abakus
abakus
17:41 05.02.2016.

Davno sam još napisao da ljudi koji nam sada trebaju na čelu zemlje moraju biti spremni na to da izgube većinu "popularnosti" javnosti. Nitko nije poduzimao reforme i ostao pri tom "popularan". Ali ako poduzmete prave mjere u prvoj godini mandata, u četvrtoj će se već i te kako osjećati napredak. Prema tome, ne obazirite se na ankete uopće. A pogotovo ne na ankete naših agencija, kojima više nitko ne vjeruje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije