Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirela Holy:

'Konoplja je izuzetno korisna. Nadam se da će Vlada pokrenuti legalizaciju'

Mirela Holy
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
10.06.2014.
u 23:56

Holy je kazala da u hrvatskoj javnosti vlada pogrešno uvjerenje da je konoplja "jako opasna kultura koja izaziva smrt i ovisnost".

Predsjednica ORaHa Mirela Holy rekla je večeras da se nada da će Vlada pokrenuti liberalizaciju i legalizaciju konoplje, kako industrijske, tako i indijske, piše HRT.

– Riječ je o izuzetno korisnoj biljci koja ima ogroman gospodarski potencijal i od koje se, procjene govore, može proizvesti između 25.000 i 50.000 različitih proizvoda – kazala je Holy na tribini pod nazivom Potencijali konoplje u Zagrebu.  

Dodala da u hrvatskoj javnosti vlada pogrešno uvjerenje da je konoplja "jako opasna kultura koja izaziva smrt i ovisnost". 

>>Konoplja je vrhunska 'namirnica' i prava riznica blaga

>>U Zlatnoj dolini zasijano 20 hektara konoplje

Komentara 23

CO
coolman
07:53 11.06.2014.

Holly nuđa rješenje Hrvatima! Napušite se konoplje i sve će Vam biti krasno! Holly za premijerku

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:32 11.06.2014.

Ova pa ne odustaje sa ovom konopljom... Sve su to jeftini trikovi...

JA
james49
08:31 11.06.2014.

Holi se fura na populizam isto kao što je to radio i Lesar. Nakon nekoliko godina pripovijedanja, rezultat nula. I polagani odlazak, kao nekad na žalost i Budiša i Gotovac. Isto čeka i Orah prije ili kasnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije