Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na poziv predsjednika

Kolinda Grabar-Kitarović odlazi u radni posjet Izraelu

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
20.07.2015.
u 16:30

U Muzeju holokausta Yad Vashem predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nazočit će ceremoniji u povodu darivanja filmske nagrade Oscar za film „Schindlerova lista“ Branka Lustiga

Na poziv predsjednika Države Izrael Reuvena Rivlina predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović boravit će u radnom posjetu Izraelu od 21. srpnja do 24. srpnja 2015.

Prilikom radnog posjeta predsjednica Grabar-Kitarović susrest će se sa svojim domaćinom, predsjednikom Države Izrael Reuvenom Rivlinom, predsjednikom izraelske vlade Benjaminom Netanyahuom te predsjednikom Knesseta Yulijem Edelsteinom.

U Muzeju holokausta Yad Vashem predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nazočit će ceremoniji u povodu darivanja filmske nagrade Oscar za film „Schindlerova lista“ Branka Lustiga. Tom prigodom predviđeno je obraćanje predsjednice Republike. Predsjednica će obići Muzej holokausta te položiti vijenac u Dvorani sjećanja.

>>Vozila se u kombajnu, lovila ribu, no turneja naše predsjednice tek je počela

>>Na našem je otoku sve više stanovnika, dođu raditi pa ostanu s nama

Komentara 47

CI
ciara46
20:26 20.07.2015.

Troši, troši Crolinda, novac je i tako naš. Čekamo ono obečanje o bogatoj Hrvatskoj, velikim investicijama, vezama izvana.......ali draga, ti samo trošiš, putuješ, a mi sve dužniji.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
16:50 20.07.2015.

Nemorate se uznemiravati ona se nece ispricavati nikom i nizasto i nikad ,,prosla su ta vremena,bravo predsjednice samo idi i pricaj svjetu o nasoj drzavi

Avatar ARENA
ARENA
16:37 20.07.2015.

Odlazi u Izrael....na ceremeniju. Zašto se ne čudim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije