Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ured predsjednice

Grabar-Kitarović i službeno izabrala svoj tim

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: ''
1/8
20.02.2015.
u 10:43

Savjetnikom za unutarnju politiku imenovan je Mate Radeljić, Josip Buljević je savjetnik za obranu i nacionalnu sigurnost, Ante Deur za branitelja, a Andro Krstulović Opara za društvene znanosti

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i službeno je potvrdila sastav svojih suradnika u Uredu predsjednice.

Iz Ureda su poslali priopćenje u kojem navode da je Kolinda Grabar-Kitarović za predstojnika Ureda izabrala Domagoja Juričića, dok je Vito Turšić ravnatelj Savjetničkog vijeća Predsjednice.

Na mjesto pročelnice Kabineta imenovana je Anamarija Kirinić, glavna tajnica Ureda bit će Mirjam Katulić, a šefica Protokola Natalija Hmelina, dok će njezina zamjenica biti Tina Todtling. Glasnogovornik Ureda je Luka Đurić.

Buljeviću i obrana i nacionalna sigurnost

Savjetnikom za unutarnju politiku imenovan je Mate Radeljić, Josip Buljević je savjetnik za obranu i nacionalnu sigurnost, Ante Deur za branitelja, a Andro Krstulović Opara za društvene znanosti.

Savjetnik za vanjsku i europsku politiku predsjednice je Dario Mihelin, a Mladen Pavić je dobio mjesto savjetnika za europske fondove, poljoprivredu i ribarstvo.

Predsjednica Grabar-Kitarović u ovom krugu "imenovanja" nije izabrala savjetnika za gospodarstvo.

>>Kolinda i Milanović razgovarali, fra Zovko blagoslovio prostorije Ureda

>>Predsjednica Kolinda braniteljima: 'Obećala sam da ću biti među vama'

Komentara 55

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
11:03 20.02.2015.

Bitno da više nema "regiona", "zapadnog Balkana", "esferjotaša", i ovakvih fantazija.

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
10:57 20.02.2015.

Očekujem objavu Tatjane Jurić na facebooku da ovo po njenom mišljenju nije najbolji izbor za savjetnicu predsjednice.

DU
Deleted user
11:10 20.02.2015.

Malo mi ostaje nejasno zašto toliko savjetnika kad bi bilo dostatno komada 3: za unutr. politiku, za vanjsku pol. i za vojna pitanja. Tako bi se dramatično skresali troškovi, a što se tiče tih sektora za koje su sada imenovani savjetnici i formalno -nikad nije problem nazvati nekog od uvaženih iz tog područja, predstaviti se kao Predsjednica RH i većina bi, tako počašćena, pristala pro bono, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije