Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presica u šatoru

Klemm: Nije bitno gdje spava Glogoški, već da ćemo mi svi zajedno ostati u Savskoj 66

branitelji
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/8
10.04.2015.
u 11:55

Na današnjoj presici nije se pojavio Đuro Glogoški koji se zbog visoke temperature odmara kod kuće

Hrvatski branitelji koji prosvjeduju u Savskoj 66 održali su u petak press konferenciju zbog odbijanja Vlade da objedini prava branitelja u jedan zakon koji bi imao ustavni karakter, javljaju 24 sata.

- Bili smo na sastancima s mnogima u Vladi, a odbio nas je samo Milanović. On je pokazao da ne želi naći rješenje za branitelje i da nema vremena ni za koga osim za sebe - rekao je Josip Klemm, jedan od vođa braniteljskog prosvjeda.

Na današnjoj pressici nije se pojavio Đuro Glogoški koji se zbog visoke temperature odmara kod kuće.

- Nije bitno gdje spava Đuro Glogoški, bitno je da ćemo mi svi zajedno ostati u Savskoj 66 - poručio je Klemm dodavši da to nije šator Klemma i Glogoškog, nego hrvatskog naroda. 

Aktualnog ministra branitelja Predraga Matića još je jednom optužio da je na putovanja potrošio 400.000 kuna sa službene kartice i pozvao novinare da to istraže.

Osvrćući se na najavu proslave obljetnice Oluje, branitelji su rekli kako smatraju da je Vukovar simbol agresije, a da bi se mimohod trebao održati u Kninu, a ne u Zagrebu.

Pozdravili su odluku ministra Ostojića o vraćanju grba na nove registarske pločice i još jednom pozvali na "Skup zajedništva" koji će se 2. svibnja održati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

>> 'Branitelji ne smiju biti iznad ikoga. Nakon mandata neću više nikad komunicirati s Glogoškim'

Komentara 136

Avatar links
links
11:59 10.04.2015.

a jeli bitno kako si se ti obogatio i koliko plaćaš radnike

AN
anticenzura
12:01 10.04.2015.

'' - poručio je Klemm dodavši da to nije šator Klemma i Glogoškog nego hrvatskog naroda. '' Klemcino ne lazi. Nitko vas od Hrvatskoga naroda ne podrzaje, osim vasih uljeba iz satora, vas i vase uze i sire familije. Posteni Branitelji i Hrvatski narod se distanciraju godima svjetlosti od vas.

Avatar damtiga
damtiga
11:59 10.04.2015.

Svakim danom narod sve više odbijate od sebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije