Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.01.2015. u 11:32

Otprije ima i Mercedesov terenac ML AMG za koji piše da vozač treba spavati na benzinskoj crpki jer troši 38 litara na 100 kilometara

Za pun spremnik spreman

Željko Kerum, saborski zastupnik HGS-a, počastio je lani samog sebe, a sada i sina Joška, novim Mercedesom S klase, modelom 63 AMG vrijednim 330.000 eura, piše portal Index. Mladi Kerum pohvalio se novim automobilom na Instagramu. Otprije ima i Mercedesov terenac ML AMG za koji piše da vozač treba spavati na benzinskoj crpki jer troši 38 litara na 100 kilometara. Sreća je za Kerumove što je gorivo opet pojeftinilo pa će se, kada već nemaju za plaće radnicima, naći bar za pune spremnike limenih ljubimaca.

Čime se bavi mlađi brat predsjednice

Branko Grabar vodi tvrtku pokrenutu i ruskim kapitalom

Kolinda Grabar-Kitarović, nova predsjednica RH, uspjela je u prvih sedam dana zaštititi privatnost supruga Jakova i djece, ali je novinarska znatiželja ipak pronašla intrigantnu priču vezanu uz njezina brata. Mlađi brat hrvatske predsjednice Branko Grabar, otkriva tportal, u rujnu 2014. postavljen je za direktora tvrtke Konkurent d.o.o. koja se bavi nekretninama, a u suvlasništvu je Andreja Tšesnokova, iza kojeg stoji rusko-hrvatski kapital. Čime se točno bavi firma Konkurent i koja je poveznica s ruskim kapitalom, Grabar nije želio otkriti jer je, kaže, to njegova privatna stvar. A možda više i nije privatna, otkako je njegova sestra izabrana za predsjednicu.

Uzaludna presuda

Pravda je spora, a stečaj Gredelja možda i nedostižan

Mladen Bibić, bivši radnik Gredelja, uvjerio se da pravda ipak postoji nakon što je na sudu dokazao da je nezakonito dobio otkaz, piše Novi list.
Bibić je izvanredni otkaz dobio 2010. zbog krimena koji nije napravio, a što su znali i rukovoditelji, pa mu Gredelj sada duguje ukupno oko 400.000 kuna. Nevolja je tek što je Gredelj otišao u stečaj pa je pitanje kako će se Bibić naplatiti. Pravda je, pokazalo se i na Bibićevu primjeru, spora, a kad je tvrtka u stečaju, možda i nedostižna.

Knjižnica Pantovčak

Josipović najavio da će mjesec dana pakirati knjige

Ivo Josipović, predsjednik RH, izjavio je za Novi list da će idućih mjesec dana pripremati dokumentaciju za novu predsjednicu i – pakirati knjige. Pa u mjesec dana čovjek bi spakirao i Aleksandrijsku knjižnicu.

>>Ministar se želi pohvaliti dužinom 'one stvari'

>>Siniša Varga ima više savjetnika i od premijera

Komentara 20

ĆA
ćaćaća
11:38 20.01.2015.

kerum surađuje s sdp.eom splita..bez njega sdp ne može progurati zakone a to mu omugućava da se i dalje ponaša bahato i rastrošno..da nije ušao u takav savez već odavno bi izgorio tj sdp bi ga uništio..naravno sad sdp.u kerum nije seljačina..

DU
Deleted user
11:46 20.01.2015.

Članak nije korektno intoniran jer je u međuvremenu Kerum spao s konja na magarca, preciznije rečeno - s Maybacha na Mercedes!

Avatar Trpimir
Trpimir
11:53 20.01.2015.

Blago Fani kada s njim mora ici u krevet, kako joj je negdje lijepo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije