Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Facebooku

Karamarko: Poštujemo pravo premijera da donese svoju odluku o ravnatelju SOA-e Lozančiću

07.12.2015.,Zagreb -  Tomislav Karamarko odlazi s Opcinskog gradjanskog suda gdje je svjedocio o dusevnim bolima koje mu je prouzrocio intervju s Josipom Manolicem u Nacionalu. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/Pixsell
06.02.2016.
u 17:55

Karamarko u objavi kaže da je zakon s razlogom predvidio da u slučaju imenovanja ili razrješenja ravnatelja SOA-e odluku supotpisuju predsjednice Republike i Vlade.

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko putem Facebooka se oglasio o slučaju razrješenja ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića od strane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović dok se čeka odluka premijera Tihomira Oreškovića hoće li dati svoj potpis.

Karamarko u objavi kaže da je zakon s razlogom predvidio da u slučaju imenovanja ili razrješenja ravnatelja SOA-e odluku supotpisuju predsjednice Republike i Vlade. 

"Predsjednica je svoju odluku donijela i to moramo uvažavati. Dijalog i dioba vlasti temelj su demokracije. Demokracija podrazumijeva i različita mišljenja, stavove i činjenice na temelju kojih razboriti i odgovorni političari donose najbolje odluke. Poštujući to, poštujemo i pravo Premijera da donese vlastitu odluku", stoji u Karamarkovoj objavi na Facebooku.

>> Urušava se domovinska sigurnost, a Karamarko nema pojma

 

[POŠTUJMO DIJALOG I DIOBU VLASTI] Zakon je s razlogom predvidio da u slučaju imenovanja ili razrješenja ravnatelja SOA-e...

Posted by Tomislav Karamarko on Saturday, 6 February 2016

Komentara 73

HR
hrvatska91
18:35 06.02.2016.

Pustimo predsjednika Vlade nek u miru odluči. Međutim mora se razmotriti i smijena po hitnom postupku "komandanta Prisavlja" i eksponenta partije koji na dnevniku drži voditelje poput onoga koji je nazvao ministra kulture fašistom..i to bez ikakvog dokaza i obrazloženja ! Poruka Vijeću za elektroničke medije da uvede sankcije protiv HRT-a ! Jer ovo je nezabilježeno u povijesti hrvatske mlade države i demokracije da se jednog ministra Vlade ovako optužuje ! VL, a gdje je vaš članak o tome ?

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
18:14 06.02.2016.

Puno je važnije smijeniti druga Radmana i počistiti HTV, odnosno trenutačno Yutel, od jugokomunističkih piskarala i kvazi-novinara. Nova vlast nepotrebno oklijeva s time, a to bi ih moglo skupo koštati!

ŠK
škurabura
18:32 06.02.2016.

Presjednica ne može u svojoj blizini imati ljude koji će sjediti na više stolica .Da je pošten Lozančić bi sam dao ostavku.Nadam se da će to shvatiti i Orešković.Ovo šta je dosad izašlo u javnost je tek vrh ledenog brijega.Ali zaklela se zemlja Raju da se sve stvari doznati moraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije