Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio na optužbe

Karamarko o zvižducima u Kninu: Milanović se mora zapitati zašto je to tako

karamarko
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
05.08.2014.
u 15:08

Ovo je za mene presveti dan i ne mogu se baviti lamentacijama - kazao je Karamarko

Nakon svete mise za Domovinu, HDZ-ovci predvođeni Tomislavom Karamarkom su u Kninu dali izjavu novinarima vezano uz premijerove optužbe da su zvižduci državnom vrhu "politička provokacija u organizaciji HDZ-a".

- To je izrekao čovjek čija je riječ izgubila vjerodostojnost. Ovo je za mene presveti dan i ne mogu se baviti lamentacijama - kazao je Karamarko koji je na pitanje novinara osuđuje li zvižduke vladajućima, kazao: apsolutno, apsolutno.

- Ali Milanović se mora zapitati zašto je to tako..., kazao je Milanović.

Na pitanje je li dolaskom u Sinj i Knin i službeno otpočela kampanja, izjavio je:

- Ajmo pustiti politiku na ovaj dan i nemojmo ga obezvrjeđivati politiziranjem - kazao je i dodao da HDZ na predsjedničke izbore izlazi "s ozbiljnim kandidatom" dok Josipović "nije mrdnuo prstom da stvari u ovoj zemlji učini boljima". Aktualnu vlast još je jednom nazvao "antinarodnom", dodajući kako hrvatski narod sigurno neće glasati za njih.

'Zvižduci nisu bili potrebni'

HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu države Kolinda Grabar Kitarović ocijenila je kako nije bilo potrebe za zvižducima u Kninu tijekom obraćanja najviših državnih dužnosnika u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Istaknula je da ta proslava nije mjesto za politiziranje, javlja HRT.

- Ovdje danas odajemo počast domovini, svim braniteljima koji su položili život i dali žrtvu za domovinu i ovo nije mjesto za bilo kakvo politiziranje, pa ću se ispričati od bilo kakvih političkih pitanja. Jer ovaj je dan za zajedništvo, a ne za političke kampanje, poručila je.

>> Milanovića i Josipovića izviždali, premijer uzvratio: Dođite na Markov trg!

>> Glavaš osudio zviždanje Milanoviću i Josipoviću

Komentara 83

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
15:39 05.08.2014.

Milanovic opet samo place... Umjesto da preuzme odgovornost za katastrofalno stanje u drzavi on ponovno proziva HDZ... Dobro je rekao Karamarko... Neka se zapita zasto mu ljudi zvizde...

SV
sveznamdrugi
15:39 05.08.2014.

Jad i bijeda od vlasti, nije im jasna da je narodu pun kufer prodavanja magle

SV
sveznamdrugi
15:42 05.08.2014.

Sve pada, yuga, BDP, zaposlenost, josipović, milanović, pupovac.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije