Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Podvaljen tekst'

Karamarko o 'aferi Barbika': Predsjednik je možda malo pogriješio u taktici

Predsjedništvo HDZ-a u Osijeku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
04.07.2014.
u 11:50

Čudi ga, pak, jedino što predsjednik Josipović, dodao je, koji ima sve instrumente u rukama, od policije preko Vlade, može ispitati tko se time bavi umjesto da to, kako kaže, publicira preko novina kojima je podvaljen tekst

Za Tomislava Karamarka, predsjednika HDZ-a "afera Barbika" je ponavljanje već viđene, pomalo dosadne priče kojom se uoči kampanje pokušava diskreditirati i ocrniti, kako kaže, najboljeg kandidata.

– Ne obazirem se na to. To su najobičnije gluposti kojima se bavi tko zna tko – poručio je danas pred novinarima u Osijeku uoči redovite sjednice stranačkog Predsjedništva. Čudi ga, pak, jedino što predsjednik Josipović, dodao je, koji ima sve instrumente u rukama, od policije preko Vlade, može ispitati tko se time bavi umjesto da to, kako kaže, publicira preko novina kojima je podvaljen tekst koji je, prema njegovu mišljenju, očito trebao završiti u smeću.

– Predsjednik je možda malo pogriješio u taktici – smatra Karamarko. S komentarom šefa Svjetske banke, kako su sve dosadašnje hrvatske vlade bile nesposobne, ne slaže se.

– Imali smo dvije vrlo kvalitetne vlade, one gospodina Gregorića i Nikicu Valentića, možda i Mateše, teško mi je to sada ocjenjivati. Imali smo vladu koja je Hrvatsku uvela u EU završivši teške šestogodišnje pregovore. S onim što su jučer rekli za ovu vladu, da je bez vizije, lidera i kvalitetnih ljudi, apsolutno se slažem jer o tome pričamo već dvije godine – komentirao je čelnik HDZ-a. Odbacio je, pak, špekulacije o sukobu s glavnim stranačkim tajnikom Milijanom Brkićem.

– Evo smo sada bili tu "iza ćoška", potukli se malo i došli pred vas. To su najobičnije gluposti. Čitamo o tome seriju napisa nalik na nekakvu meksičku sapunicu. To je očito u funkciji dezavuiranja naše stranke – kaže Karamarko koji je zadovoljan izborima u Vukovaru, a stranački vrh, dodao je, kolegama na terenu neće se petljati oko logike sklapanja sporazuma.

Odgovarajući na novinarsko pitanje vezano uz komentar premijera Milanovića "kako očekuje da se i natpis HDZ pojavi na ćirilici u Vukovaru", Karamarko je rekao kako je to jedan duhoviti čovjek poznat po svojim duhovitim izjavama te njegove izjave ne bi želio komentirati jer su građani o njemu dosta toga rekli.

>>'Karamarko je lukavo izabrao Kolindu. Riječani će biti na mukama'

Komentara 76

Avatar tituš
tituš
11:54 04.07.2014.

Mislim da je uglađeni profesorčić izabrao pogrešnu metodu za povratak popularnosti na 80% koliko su mu servirali guzonje,uvlakači, plaćenici za vrijeme mandata. Odsvirao je svoj posljednji akord!

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
12:02 04.07.2014.

meni izgleda da ova "afera barbika" ima za cilj baciti sumnju na HDZ kako tobože oni sami stoje iza svega i na taj način omalovažiti gospođu Kolindu kojoj potpora u narodu raste iz dana u dan! Gospođu Kolindu za predsjednicu!! :-)

DU
Deleted user
12:16 04.07.2014.

Pa i u prošloj kampanji, kad mu je "obavještajno podzemlje" "provalilo" u jedan od preko nekoliko stanova koje posjeduje u Zagrebu, predsjednik nije to prijavio nikome od nadležnih službi. Nikako se ne mogu načuditi tom našem predsjedniku pravniku i Novom Pravedniku. Misli si, kad mu je prošli puta upalilo da će i ovaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije