Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Karamarko 
iščitao političku dijagnozu iz 
Lalovčeve ‘face’

Tomislav Karamarko
Robert Anić/PIXSELL
16.04.2015. u 12:00

Na ekranu vidimo da je i Karamarkova “faca” često smrknuta.

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, izjavom za TV da je “vidio ministra Lalovca na ekranu i da čovjek nema optimističnu ‘facu’” uveo je u politički govor praksu koja mu ne ide u prilog.

Na ekranu vidimo da je i Karamarkova “faca” često smrknuta.

V. Pusić žali što Vlada ne koristi usluge PR agencija

Vesna Pusić, potpredsjednica Vlade, u još jednom predizbornom intervjuu za Globus odlučno je odbacila tvrdnju da vladajući nisu u svom mandatu ispunili obećanja. “Nije istina!”, uskliknula je Pusić i dodala da je takav dojam ipak “posljedica jedne promašene odluke s početka mandata”.

A fatalna odluka bila je, objašnjava potpredsjednica, da se državnoj administraciji zabrani angažiranje PR agencija. Drugim riječima, da su na vrijeme upregnuli armiju propagandista, možda bi uspjeli ostaviti nešto bolji dojam pa bi bar izvana imali gladac, a ispod bi se i dalje krio jadac.

Čvrst stav - Po Marasu je Milanovićeva najveća vrlina i najveća mana

Gordan Maras, ministar obrta i potpredsjednik SDP-a, jedan je od najbližih suradnika premijera pa je i logično što mu je u Globusu postavljeno pitanje koja je najveća vrlina, odnosno mana Zorana Milanovića.

Maras je u vrline uvrstio to što “doista drži do svojih stavova koji su vrlo jasni”, a u mane to što “kad jednom zauzme stav, teško da će ga ikad promijeniti”. Sve nam je to bilo poznato i prije, ali ostaje nejasno vidi li Maras premijerovo tvrdo “zauzimanje stava” kao vrlinu ili kao manu. Ili Maras o tome još nije zauzeo stav.

>>Karamarko o tablicama: Vlada rastače sve što je nacionalno

>>Lalovac: U banci mi nisu htjeli dati kredit u eurima

Komentara 25

MS
MSKoRIsnik
12:54 16.04.2015.

Državnik koji će Hrvatsku dovesti u red! Karamarko je podvukao da su nekad u svijet odlazili neuki kopati kanale, a danas iz Hrvatske odlaze informatičari i inženjeri. Broj zaposlenih će pasti ispod 1,3 milijuna, upozorio je šef HDZ-a, najavio Drugi Domovinski rat za svako radno mjesto. Idemo na izbore odmah jer moj glas ima! Do pobjede! Pozdrav iz Rijeke!

MS
MSKoRIsnik
12:49 16.04.2015.

Bravo Karamarko ti se jedini brineš za nas male ljude! Pozdrav iz Rijeke! Idemo u nove pobjede! Veliki čovjek biti će odličan državnik a ne kao ovaj Milanović samo političar za svoje uhljebe! Koji je doveo zemlju na rub bankrota! Sramota!

Avatar mirica19
mirica19
12:31 16.04.2015.

Meni je ipak draže gledat Karamarkovu smrknutu facu nego Lalovčevu :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije