Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto nisu u koaliciji

Kajin: IDS ne ide sa SDP-om jer im je pomogao HDZ

Damir Kajin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.09.2015.
u 14:27

Istra će sigurno dati glas lijevom centru, to je sigurno, kazao je Kajin

Gostujući u emisiji Novi dan N1 televizije, nezavisni saborski zastupnik Damir Kajin komentirao je zašto IDS ne ide na izbore u koaliciji s SDP-om.

 - Istra će sigurno dati glas lijevom centru, to je sigurno. Idu sami jer im je na prošlim lokalnim izborima silno pomogao HDZ u drugom krugu. Sigurno sad ne bi kontrolirali Poreč da Vaso Brkić nije boravio deset dana u Istri i uvjeravao ih da moraju glasati za HDZ jer će im oni to jednog dana vratiti, kazao je Kajin.

Komentirajući izjave premijera Zorana Milanovića kako je vlada posebno branila ceste i bolnice u Istri, kazao je kako treba biti pošten i priznati da je u mandatu Milanovića u Istru uloženo oko 2,5 milijardi kuna.

>> IDS: O načinu izlaska na parlamentarne izbore odlučit ćemo 16. rujna

Komentara 32

FR
Francheska
15:31 10.09.2015.

Ovaj Kajin je baš smiješan čovjek! :)

LE
lea3010
15:36 10.09.2015.

A kome je sdp uopće pomogao osim svojoj *uzici?

SL
sly7
15:29 10.09.2015.

nebitno je di će ids jer ništa neće omesti domoljubnu koaliciju da dođe na vlast i napokon pokrene Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije