Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joško Klisović:

'Ova situacija će prestati kada Srbija počne surađivati oko protoka izbjeglica'

Joško Klisović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.09.2015.
u 12:00

Bez suradnje nema napretka, rekao je Klisović

Zamjenik ministrice vanjskih poslova Joško Klisović komentirao je blokadu hrvatsko-srpske granice.

– U svakom slučaju ova situacija će prestati kada Srbija počne surađivati oko protoka izbjeglica na našoj granici. To je ono što tražimo i to je najbolji način i za njih i za nas – rekao je Klisović.

Novinari su ga pitali kako smo blokadu granice objasnili Europskoj uniji.

– Upravo ovako kako sam rekao. Bez suradnje nema napretka. Srbija treba surađivati s nama u smislu kanaliziranja izbjeglica, a ne da nas preplave njima – rekao je Joško Klisović.

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

>> 'Dok ne otvore Horgoš, nema ulaska za vozila sa srpskim tablicama, ali ljudi mogu ući'!

Komentara 24

NE
Nepobjedivi
12:19 24.09.2015.

Je li u hrvatskoj politici ima ikoga osim idiota?

Avatar dmitarX
dmitarX
12:50 24.09.2015.

Sinoć sam ga gledao..patetičar. Poziva se na Papu Franju i sl., tako jeftinu deagogiju nisam još sreo, kao u ovih poltrona. Također, čude me fanovi ovakovih, kao da su pod hipnozom, jer ovo zdrav razm ne podnosi, ovoliku glumu i fejkanje.

BU
Bulaba
12:16 24.09.2015.

Još jedan orao je ovaj Klisović. Klisoviću, orle, jeste vi u toj vladi išli u školu uopće? Pa ne odlučuje Srbija gdje će ići migranti, nego Mađarska. Mađarska je ta koja je zatvorila Horgoš, nije ga zatvorila Srbija. Što vi zapravo hoćete? A) Hoćete da na Horgošu mađarska pusti jedan autobus, kako bi Zoka ludi orao mogao na sve trube predizborno rastrubiti kako je on, veliki orao, prisilio malog Orbana i malog Vučića da mu se povinuju i otvore granicu? b) Hoćete da Srbi pošalju migrante na Horgoš, da Mađarska baci suzavac, pa da opet na sva usta Zoka srpski orao predizborno rastrubi kako je on veliki humanist koji je s papom Franjom na "dobar dan", a Orban fašist? c) Hoćete da migranti u Srbiji popizde kad doznaju da idu na Horgoš, da naprave neko sra*nje u Srbiji, da srpska policija baci suzavac, pa da opet Zoka srpski orao predizborno rastrubi kako je on veliki humanist koji je s papom Franjom na "laku noć", a Vučić primitivac? To je sav vaš scenarij, to vam je i plan A, plan B, i plan C, i svi ti planovi su vezani isključivo za predizbornu kampanju srpskog orla Zoke, a za rješavanje krize nemate nikakve planove, jer da bi ih imali, onda bi morali biti ljudi, a ne orlovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije