Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert za generale

Josipović: Kako je klapa HRM-a mogla pjevati za generale?

josipović
Sanjin Strukić/PIXSELL
15.06.2010.
u 23:09

Ni HRT-u, kao javnoj televiziji, ne služi na čast to što je prenosio taj koncert. Hrvatska je pod povećalom, bori se danomice za naklonost i podršku zemalja EU.

Dok premijerka Kosor i predsjednik Josipović doslovno ispuštaju dušu kako bi Hrvatska ispunila uvjete i ušla u EU, nekima iz MORH-a palo je na pamet sudjelovati u nedjelju na splitskom koncertu podrške generalima kojima se sudi u Haagu. Znate li koliko je bilo poziva iz veleposlanstava nakon toga? Svi su zgroženi činjenicom da je dio djelatnih vojnih osoba sudjelovao na koncertu. Kako se netko tako može igrati nacionalnim interesima?

Ni HRT-u, kao javnoj televiziji, ne služi na čast to što je prenosio taj koncert. Hrvatska je pod povećalom, bori se danomice za naklonost i podršku zemalja EU, a neki to poništavaju svojom neodgovornošću – čulo se iz Ureda predsjednika Josipovića koji je zatražio izvještaj MORH-a i Glavnog stožera zbog nastupa HRM-ove klape Sv. Juraj i prisutnosti nekih visokih časnika na koncertu na kojem se skupljala pomoć za Antu Gotovinu i druge generale koji su u Haagu.

– Predsjednik će možda zatražiti i istragu, ali prvo želi vidjeti izvještaj. Možda netko jednostavno nije razmišljao, a možda je bila riječ o namjeri. Ako je bilo nehotice, nije nužno "skidati glave", ali poruka da je to nedopustivo mora se poslati. Kako je predsjednik ujedno i zapovjednik Oružanih snaga, logično je da želi znati kako je do toga došlo, a nakon toga vidjet će treba li vući daljnje poteze – kažu u Uredu.

Komentara 285

VO
virko_om
12:11 17.06.2010.

koje ironije, Klapa je otpjevala Lijepu našu i oba su pala, ovaj bijednik je proziva , njegov otac tolike pobi Hrvate a HV rasturi vojsku koju je on stvarao i ponizi avijaciju sa \"oba su pala oba su pala\", postao je malo nesiguran više mu nitko ne vjeruje niti mu plješće osim stranih gospodara i domaće komunističke \"oke....

Avatar zanusi13
zanusi13
19:03 19.06.2010.

Kako si ti šupčino mogao svirati Dodiku?

HO
holcer
01:01 05.09.2010.

placi rodjena zemljo kad imamo ovakvoga prijesednika,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije