Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipa Rimac:

HDZ podržava da u Kninu bude središnja proslava Oluje!

josipa rimac
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
20.05.2015.
u 15:24

Podržavamo da u Kninu bude središnja proslava kada ćemo u zajedništvu i jedinstvu obilježiti najvažniju pobjedu u Domovinskom ratu, kazala je Rimac

- HDZ podržava stav hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da proslava Dana pobjede, Dana domovinske zahvalnosti,i Dana hrvatskih branitelja i 20. obljetnice Oluje bude u Kninu – izjavila je u Splitu uime HDZ-a Josipa Rimac, gradonačelnica Knina, članica predsjedništva HDZ-a i direktorica kampanje za parlamentarne izbore.

- Podržavamo da u Kninu bude središnja proslava kada ćemo u zajedništvu i jedinstvu obilježiti najvažniju pobjedu u Domovinskom ratu. Drago nam je da je predsjednica osluhnula što misle hrvatski građani i što misle Hrvatice i Hrvati u Hrvatskoj i inozemstvu te da je podržala glas javnosti da proslava bude u Kninu gdje je prvi hrvatski predsjednik 6. kolovoza izgovorio pobjedonosne riječi "Imamo Hrvatsku! - rekla je Rimac i dodala da HDZ ovim putem pozdravlja takav stav i upućuje poziv svim hrvatskim građanima da u jedinstvu i dostojanstvu proslavimo našu najvažniju pobjedu.

>> Jedino u Kninu može biti središnja proslava Oluje, prihvaćam mimohod uoči ili nakon 5. kolovoza

Komentara 21

VU
vukojarac23
15:47 20.05.2015.

Slazem se da je mimohod u Zagrebu neprimjeren.Srediste proslave Oluje bio je i treba ostati Knin.

VJ
vjetropir23
15:50 20.05.2015.

Knin je grad i simbol pobjede i centralna proslava treba biti u Kninu.Milanovic sa proslavim u Zagrebu samo zeli istaknuti svoj predizborni lazni patriotizam.

LA
Lana28
15:59 20.05.2015.

Zna se gdje se slavi Oluja, na jednom jedinom mjestu u Hrvatakoj, znaci u Kninu..Bravo za predsjednicu i njezin odrzani govor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije