Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja

Josipa Rimac: Gospodarski ćemo program HDZ-a pokazati najesen, uoči izbora

28.08.2012. Zagreb - Gradonacelnica Knina i clanica HDZ-a Josipa Rimac. Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
14.05.2015.
u 11:09

Dobit ćemo dvotrećinsku većinu jer imamo razrađenu stratefiju na terenu i dobre metode rada s biračkim tijelom

HDZ je formirao izborni stožer, a Josipa Rimac imenovana je direktoricom kampanje.

Što vam je cilj kao direktorici kampanje?

Kao što je predsjednik stranke Tomislav Karamarko rekao, cilj je osvajanje dvotrećinske većine u Saboru i mi ćemo to i ostvariti.

Na koji način?

Nećemo odavati sve tajne. Imamo razrađenu strategiju na terenu, dobre metode rada s biračkim tijelom, što smo dokazali i na lokalnim izborima, na dvama europskim izborima te na predsjedničkim izborima.

Zašto kažete za sebe da ste vojnik stranke?

Kad sam na prošlim parlamentarnim izborima dobila 12. mjesto na listi, dala sam svoj maksimum, a mnoge bi takvo mjesto demotiviralo. Na to sam mislila kad sam rekla da sam vojnik stranke.

Kad ćemo napokon vidjeti gospodarski program HDZ-a?

Slikovito rečeno, on se printa. Njemački eksperti koji ga izrađuju dolaze u Zagreb krajem svibnja na usuglašavanje završnih detalja, a program će krajem lipnja biti predstavljen Predsjedništvu stranke. Predstavit ćemo ga javnosti na gospodarskom forumu najesen nakon raspisivanja izbora.

Zašto mislite da će izbori biti najesen? Kako stvari stoje, nećemo na birališta prije siječnja, možda čak i veljače...

Tomislav Karamarko i jučer je pozvao Vladu da što prije raspiše izbore i prekine agoniju. Vjerujemo da će izbori ipak biti raspisani najesen.

>>HDZ formirao izborni stožer, Josipa Rimac direktorica kampanje

Komentara 94

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
11:50 14.05.2015.

Ne moraju ti rezovi "toliko boliti ". Izbaciti 5 -7 tisuća SDPovih uhljeba nije problem , jer uhljebljavanje je kriminal . Onda zaposliti stručne ljude ali samo 50% od sadašnjeg broja tako da moraju raditi "za dvojicu ", tako i tako ne rade puno . Ovo bi bila ogromna ušteda , podjeliti Hrvatsku na " regije je mrvica prema tome . Socijalno ugroženima treba povecati prihode a smanjiti onima na visokim pozicijama kakvih je puno i previše . Ima još pumo pravednih mogućnosti za rezove , bezbolnih mogućnosti, ne treba s tim plašiti narod. Kojekakve , bezkorisne, antidržavne udruge nisam ni spomenuo , one same koštaju milijarde godišnje, a po jednu "udrugu" ima već svaki "gost iz Bosne" .

IS
istina00
11:48 14.05.2015.

HDZ nam je ostao posljednja nada, tj. slamka spasa jer ako ni oni ne uspiju kao što nije uspio oporaviti zemlju SDP u ove 4 godine, onda nam slijedi bankrot, to je jasno i neizbježno. zato se samo možemo nadati da će uspjeti inače nam neće ostati drugo nego kolektivni egzodus na zapad....

BR
brčko
11:33 14.05.2015.

ako i samo 20% njemačkog poleta ostvare u hrvatskoj, već će biti veliki uspjeh za našu shrvanu privredu! samo tako, nijemci su nam uvijek bili uzor, njih se treba držati! da nebi možda po savjete išli u grčku ili neku drugu propalu privredu!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije