Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmlađi gradonačelnik

Josip Budimir još studira, prvo radno mjesto dobio na izborima

Josip Budimir
Foto: Dušan Mirković/ Pixsell
1/3
07.04.2014.
u 20:41

U HDZ se učlanio tek prije mjesec i pol, a kandidirao se uz podršku šefa županijskog ogranka stranke Franje Lučića

Mladi gradonačelnik-student Josip Budimir, koji je pobijedio na izborima u Kutjevu, u HDZ, stranku koja ga je dovela na vlast, učlanio se tek prije mjesec i pol dana. Kandidirao se uz podršku šefa županijskog ogranka HDZ-a požeške županije Franje Lučića, kojeg zna preko nogometnih klubova za koje je Budimir igrao.

– Pripadam desničarskom svjetonazoru i hvala HDZ-u što su mi dali priliku. Do sada su vladali iskusni pa pogledajmo gdje smo sada – kazao je 26-godišnji Budimir. Cilj mu je Kutjevu vratiti društveni, kulturni i sportski život, a budućnost vidi u jačanju gospodarske zone i razvoju gospodarstva, osobito u suradnji s vinarima iz toga kraja.

Do kraja studija na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ostala su mu četiri ispita i studij ne planira zapostaviti. Iako mu neki zamjeraju, kaže, što je s 26 godina student, on je sve ispite dao u roku no fakultet nije upisao po završetku srednje škole jer je imao problema u obitelji. I za kraj poručuje: – Iskustva nemam, ali mlad sam, naučit ću. Bitno je samo htjeti!      

>>Mladi HDZ-ovac Budimir novi kutjevački gradonačelnik

Komentara 11

UK
ukuriku
22:24 07.04.2014.

Neće krasti djeci kao Sabo a neće ni kao Merzel tulumariti našim novcima, čašćavati partijske drugove, kupovati tvrtke po duplo višoj cijeni itd.itd Bravo Josipe samo se kloni partijaša, partiji ne vjeruj nikada

UK
ukuriku
22:25 07.04.2014.

Josipe u prvu parfumeriju i spiskaj bar deset tisuća eura za poklone, pozovi predsjednike države vlade i časti ih ha ha ha niš od toga

DU
Deleted user
21:43 07.04.2014.

VELINKA!!! nije Franjo Lučić,već Lucić i kao što je svima poznato u Pleternici je uništio sve što je mogao,a izgleda da će i u ionako opustošenoj županiji uz pomoć konobara sa diplomom prometnog faksa uništit i županiju,jedino što nije uništiotio su apartmani na moru,sad se pitajte kak je došel do njih,neki kažu braniteljskim kreditom(nikad uniformu nije obukao),a neki poštenim radom kao i bivši mu predcjednik zločinačke sekte poznat po onoj "kud ivo tu i ja"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije