Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministri o padu rejtinga

Još ima vremena do izbora, naši će se rezultati pokazati

Anka Mrak Taritaš i Mihael Zmajlović
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
26.08.2014.
u 14:43

SDP-ov ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović kazao je kako Vlada radi na tome da se poboljša gospodarska situacija u zemlji

Ministri Siniša Hajdaš Dončić, Anka Mrak Taritaš i Mihael Zmajlović za HRT su komentirali ankete koje pokazuju da sve manje građana vjeruje u vladajuću koaliciju – odnosno smatraju da Vlada državu vodi u pogrešnom smjeru.

– Trudit ćemo se da trendove promijenimo i da dokažemo građanima RH da smo za godinu dana i najbolji izbor jer smatram da svi moji kolege rade posao dobro i odgovorno i definitivno su posvećeni tom poslu. Ako promatramo malo profil ministara, pa pogledajte malo životopise, edukaciju i tako dalje, izjavio je ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić.

– Godinu dana u životu i u našem djelovanju dug je period. Mislim da radimo dobar posao i da će se to u konačnici vidjeti, poručila je ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš.

SDP-ov ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović kazao je kako Vlada radi na tome da se poboljša gospodarska situacija u zemlji.

– Za to je potrebno vrijeme. A ja vjerujem da će sve ove mjere i aktivnosti koje radimo doprinijeti gospodarskom rastu – rekao je Zmajlović. Kazao je kako razumije da su građani nestrpljivi, "ali vremena ima još dovoljno do izbora i pokazat će se sigurno rezultati rada ove Vlade".

Podsjetimo, Mirela Holy, šefica ORaH-a i bivša SDP-ova ministrica, po popularnosti je dosegnula predsjednika Ivu Josipovića. Oboje imaju potporu 68 posto birača, ali Holy ima više pozitivnih birača, odnosno onih koji daju izjave da će izići na izbore. Pokazao je to Crobarometar za kolovoz koji je Ipsos Puls proveo za Dnevnik Nove TV na uzorku od 958 ispitanika.

>> Mirela Holy stigla Ivu Josipovića, a njezin ORaH stao na 15 posto

Komentara 39

UR
urbaniU
15:04 26.08.2014.

Kako vam nije neugodno izađi pred javnost zadužđenost sa 65% podigli ste na 106% Opljačkali nas kao nirko prije Srami te se

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
14:56 26.08.2014.

Ova slika nije za srčane bolesnike.

RA
radio02
15:05 26.08.2014.

Čudi me kako nisu sve i ovaj put svalili na bivšu vladu, koja je nazalost bivsa vec 3 godine... SDP opet gubi izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije