Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogao isploviti

Jedrilice i gliseri na Visu zakrčili prolaz trajektu pa kapetan 'sjeo' na sirenu

Vis
Foto: Youtube
1/2
08.07.2014.
u 18:17

Kapetanu nije preostalo drugo nego trubiti brodskom sirenom kako bi probudio vlasnike plovila koja su mu zakrčila prolaz

Jutro na Visu za one koji su putovali trajektom u 5.30 sati počelo je s problemima. Naime, trajekt zbog usidrenih jedrilica, jahti i glisera u uvali nije mogao isploviti.

Kako piše na blogu Vis-kut, kapetanu nije preostalo drugo nego trubiti brodskom sirenom kako bi probudio vlasnike plovila koja su mu zakrčila prolaz, a sirena se mogla čuti duže vrijeme, i nakon 6 sati.

Djelić ''jutarnje atmosfere'' s Visa možete vidjeti u priloženom videu.

>> 'Mornar' vozačicu skokom na haubu spriječio u pokušaju da preko reda uđe u trajekt

Komentara 3

KA
kafka
19:55 08.07.2014.

Neuređenost. Netko je odgovoran i dobiva plaću da sustav funkcionira, da organizira i time probleme prevenira.

EP
epulon
22:47 08.07.2014.

Ma trebao je samo dat po gasu i redom... Ko čunjeve u kuglani. Da vidiš kako bi bilo reda sutradan.

JN
javor.nov
09:12 09.07.2014.

A lučki kapetan? Ima li lučkog kapetana u luci? Ili je noću imao pune ruke posla sa strankinjama? Kako bi bilo da je kapetan trajekta telefonom probudio lučkog kapetana? Stranci se sidre između 16 i 20 sati, ali je kapetanu tada radno vrijeme već prošlo. Ni nitko od domaćih nije primjetio da nautičari blokiraju trajekt za koji dobro znaju da sutra ujutro ne će moći isploviti. Skinuti lučkome pola plaće pa da vidiš kako će ljeti raditi i noću ako treba. Ionako cijelu zimu igra balote...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije