Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranka Kosor:

'Neobično je da se Sanader koncentrira na mene, a ne na svjedoke koji su ga teško teretili'

Jadranka Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.01.2016.
u 14:20

Ja ga nisam ni u jednom slučaju teretila, rekla je bivša premijerka

Bivša premijerka Jadranka Kosor rekla je da je neobično što se njezin prethodnik Ivo Sanader, koji ju je optužio za politički progon, koncentrira na nju, a ne na svjedoke koji su ga teretili.

- Ja ga razumijem, i njegove odvjetnike, njima je jedini cilj obraniti ga. Neću ulaziti u detalje jer to nije primjereno, ali je neobično da ponovno govori o meni i o (bivšem glavnom državnom odvjetniku Mladenu) Bajiću. Motiv je obrana, ali neobično je da se ponovno koncentrira na mene, a ne na svjedoke koji su ga teško teretili. Ja ga nisam ni u jednom slučaju teretila, nego sam, kad bih i bila pozvana kao svjedok, govorila ono što znam, a to je da sam kao predsjednica Vlade radila svoj posao u skladu s Ustavom – rekla je Kosor na televiziji N1.

Kosor je komentirala i pregovore o formiranju Vlade rekavši da se ne govori o najvažnijim prvim potezima već o funkcijama, odnosno foteljama.

– Onaj koji bi trebao nositi najviše tereta, on na neke od pregovora nije ni dolazio – rekla je misleći na mandatara Tihomira Oreškovića.

>> 'Neke su prvo strpali u zatvor, a zatim su im prijetili da me terete'

Komentara 35

OB
ObrenM
14:50 11.01.2016.

Najneobrazovniji zitelj Hrvatske zna,da je ova postena osoba znala bar za 90% Sanaderovih poslova.Nemoguce je vjerovati,da nije dobila dio kolaca.Sada glumi cestitost,a znaju se i njeni drugi poslovi,kao upadanje u tudji stan.Ovo nije vidljivo samo tuziteljstvu,jer bi njeno procesuiranje izazvalo bumerang efekt.Iz istoga razloga se ne podize optuznica protiv Vidosevica,jer bi i on mogao kazati sto zna.U tom slucaju nastradao je samo cestiti inspektor radi par slika Ali babine pecine.Strasna korupcija vlada domovinom.Rijetki nisu umoceni.

JA
javornov
14:56 11.01.2016.

'Neobično je da se Sanader koncentrira na mene, a ne na svjedoke koji su ga teško teretili' - ne samo da nije neobično već je očiti kako optuženik smatra da su svjedoci orkestrirani od ove dame koja ljubuje oko Savudrijske vale...

KA
KaNiDora
14:39 11.01.2016.

Tko nju uopće sluša ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije