Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANKA KOSOR:

'Josipović i ja smo vam k'o vatra i voda pa ta priča slabo hoda'

Jadranka Kosor i Ivo Josipović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
25.03.2015.
u 10:04

U razne me političke brakove upućuju, u nemoguće kombinacije uključuju, piše Kosor na Twitteru

Bivša premijerka Jadranka Kosor jedna je od najaktivnijih hrvatskih političara na Twitteru, a često kritično i s jakom dozom ironije piše o domaćoj političkoj sceni.

Saborska zastupnica, koja je 2013. izbačena iz HDZ-a, danas je tako nizom osebujnih tvitova komentirala glasine o izbornoj suradnji s bivšim SDP-ovcima Ivom Josipovićem i Slavkom Linićem.

- U razne me političke brakove upućuju, u nemoguće kombinacije uključuju. Nek se piše, briše i riše, bit će toga još i više! - objavila je jutros, između ostalog, Kosor.

 

>> HDZ odgovorio Jadranki Kosor snimkom Karamarka iz 1989. godine

>> Prgomet: Izlazim na parlamentarne izbore

Komentara 11

Avatar docCL
docCL
10:43 25.03.2015.

Zena je teski luzer zeljna medijske paznje.Nikad nije pobjedila i nikada nije bila birana gdje god se kandidirala. Trguje saborskim mandatom koji cak nije ni njen. Ne zadugo jer na izborima niko nece luzera, a sama nebi pobjedila ni za natjecaju za predsjednika kucnog savjeta u jednokatnici.Posluzni aparatcik, bez boje i mirisa, skojevka vjerna partiji od 70. "Kud Ivo tu i ja" Jadranka Vlaisavljevic budi bar jednom dosljedna.

KL
Klarahrv
10:45 25.03.2015.

Evo je opet iskace iz pastete.

AU
aunekustvar
10:39 25.03.2015.

Je li samo ja vidim veliko L na čelima ovo dvoje?..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije