Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završen natječaj

Vesna Karuza urednica HTV2, Lamija Alečković šefica Informativnog programa

kolaž,htv
Foto: Pixsell
1/2
24.12.2014.
u 13:29

Za Glavnog urednika kanala HTV1 izabran je Igor Tomljanović, a HTV2 Vesna Karuza Podgorelec. Glavna urednica Radio Osijeka je Mirta Milas, a rukovoditeljica IMS-a Lamija Alečković

Hrvatska radiotelevizija priopćila je da su izabrani glavni urednici kanala HTV1, HTV2, Radio Osijeka, rukovoditeljica IMS-a i rukovoditeljice HRT centara Čakovec-Varaždin i Knin-Šibenik. Time je završen je natječaj raspisan 26. studenog ove godine.

Za Glavnog urednika kanala HTV1 izabran je Igor Tomljanović, a HTV2 Vesna Karuza Podgorelec. Glavna urednica Radio Osijeka je Mirta Milas, a rukovoditeljica IMS-a Lamija Alečković. Datum stupanja na dužnost Tomljanovića bit će naknadno utvrđen Ugovorom o radu, dok će Karuza Podgorelec, Milas i Alečković nove dužnosti početi obnašati 1. siječnja sljedeće godine.

Natječaj za glavnog urednika Novih medija zatvara se bez odabira kandidata te dosadašnji v.d. Glavni urednik Igor Duić nastavlja obavljati dužnost do izbora Glavnog urednika po novom natječaju. Završen je i natječaj za rukovoditelje odjela u produkciji raspisan 12. studenog kojim su se birali rukovoditelj HRT centra Knin – Šibenik, HRT centra Čakovec – Varaždin i HRT centra Pula. Za rukovoditeljicu centra Čakovec-Varaždin izabrana je Tamara Peras. Za rukovoditeljicu centra Knin-Šibenik izabrana je Borka Juras Slamić. Tamara Peras i Borka Juras Slamić dužnost preuzimaju u ponedjeljak 29. prosinca dok će o izboru rukovoditelja HRT centra Pula javnost će biti izviještena istog dana.

>>Neda Ritz: Promjene voditelja i njihovi komentari urušili su Dnevnik

>>Prozvani HRT-ovci: To su vrlo grube objede, ništa od rečenog nije istina

Komentara 18

A9
AAA-999
13:47 24.12.2014.

Ima li koji Hrvat među urednicima i šefovima?

ĆA
ćaćaća
13:38 24.12.2014.

na hrt.u važno je zvati se..igor goran vanja saša siniša predrag nenad i nema brige..

MX
MXLCLGTG
13:39 24.12.2014.

A ko je izabran za urednika RTS i BN.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije