Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predao ih DIP-u

Milanović Josipoviću pomogao nositi kutije sa 203 tisuće potpisa

Josipović Milanović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/8
06.12.2014.
u 10:32

- Koristim priliku zahvaliti svim građanima i građankama koji su poduprli kandidaturu kao i strankama koje su poduprle kandidaturu - rekao je Josipović.

Predsjednik Ivo Josipović jutros je Državnom izbornom povjerenstvu predao 203.875 potpisa građanki i građana koji podupiru njegovu kandidaturu za još jedan predsjednički mandat. Iz Josipovićevog stožera objašnjavaju da su tih 203.875 svi pravovaljani potpisi jer da su ostale nepotpune kockice i sami eliminirali prije nego su donijeli kutije u DIP. Kažu da su  sveukupno skupili nešto više od 220 tisuća potpisa.

U zgradu Sabora došao je sa svojim izbornim timom, članovima HNS-a, IDS-a, HSU-a, SDP-a i ostalih stranaka koje podupiru njegovu kandidaturu, a Josipovića je osobno došao podržati i Zoran Milanović.

U ponedjeljak predstavlja program

- Prikupili smo 203.875 važećih potpisa. Koristim priliku zahvaliti svim građanima i građankama koji su poduprli kandidaturu kao i strankama koje su poduprle kandidaturu. Očekujem da svi kandidati izađu s projektima, programima, a ja ću u ponedjeljak imati prezentaciju svog cjelovitog programa - rekao je Ivo Josipović.

Nakon predaje potpisa Državnom izbornom povjerenstvu, predsjednik Ivo Josipović otišao je sa Silvanom Hreljom, Ankom Mrak Taritaš, Borisom Miletićem... u kafić u Saboru na kavu.

>>Grabar Kitarović: Neka Josipović kaže čijim novcem financira pretkampanju

>>'Ovaj predsjednik i Vlada klize prema policijskoj državi'

Komentara 157

LI
lima41
10:41 06.12.2014.

u četvrtaka izađe info iz sdp-a da ima 130 tis, i sad jučer skupi 80 tis?!?! tako se bojim biti i sa glasovima ako zafali...

Avatar dmitarX
dmitarX
10:39 06.12.2014.

ne ponovio se.

GA
Gambit
10:42 06.12.2014.

Jadna država u kojoj ovakav čovjek može vladati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije