Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Maletić:

'U srijedu će se znati hoće li Plenković imati protukandidata'

Ivana Maletić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
04.07.2016.
u 13:57

Maletić kaže da će okosnica oko koje će HDZ raditi program biti preporuke IFO instituta

Potpredsjednica HDZ-a Ivana Maletić nakon današnje sjednice Predsjedništva stranke rekla je da su iznijeli ideje kako se što bolje pripremiti za izbore, pa su tako svoje prve prijedloge iznijeli timovi koji rade na izradi izbornog programa i izmjena Statuta HDZ-a. Maletić kaže da će okosnica oko koje će HDZ raditi program biti preporuke IFO instituta, koji je za prošle godine izradio gospodarski program za HDZ.

– IFO institut je izradio znanstveno istraživački i rad koji će nama biti temelj za izradu našeg programa, a budući da je prošlo godinu dana otkad je IFO izradio taj program, potrebno ga je i ažurirati – rekla je Ivana Maletić.

Po njoj i opcija da Andrej Plenković bude jedini kandidat i opcija da ima protukandidata imaju svoje prednosti. 

Rekla je da će se 6. srpnja, kad ističe službeni rok za predaju kandidatura, znati je li Plenković jedini kandidat ili će imati protukandidata.

>> Milijan Brkić objavio: Neću se kandidirati za predsjednika HDZ-a

>> Tepeš i Ćorić došli na pregovore: 'Želimo spriječiti povratak neokomunista Milanovića na vlast'

Komentara 21

Avatar Bruno
Bruno
14:59 04.07.2016.

Vaso operativac se svojom "0peracijom rusenja Karamarka manevrirao u situaciju da je manjina u predsjednistvu ili je i sam kao Maleticka, Plenkovic , Stier i bratija , HDZom zavladala treca klasa politicara , pijuni i uhljebi . Sto su uradili Karamarku ocekuje i nas. Sad je stvarno "SDPHDZ, Vaso sa petim ortakom i spin doktorom Ivic Pasalicem prodao i upropastio stranku u najgorem momentu za domovinu.

CR
CROLINDA
14:10 04.07.2016.

HDZ dokazano nije u stanju otcrveniti Josipovićevu i SDPeovu polovinu Hrvatske pa se HDZ izborom uglađenog sina JNA-majora odlučio za propast to jest za vlastito pocrvenjivanje prilagođavanje politiku bratstva i jednstva sa SDPom i titoljubnim MOSTom za pobližavanje i “anje i “ ko nas bre zavadi” politiku zaboravljanja tako da hrvatske rane će i dalje curiti niti ima naznaka da će u skorijoj budućnosti dobiti ispravan tretman – ni lustraciju ni primjenu EU-rezolucije o jednakoj osudi svih totalitarizama kako nacizma i fašizma tako i komunizma i da se podjednako zabrani javno veličanje njihovih simbola i vođa ni …

Avatar dosadni
dosadni
14:18 04.07.2016.

ova teta trabunja već predugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije